2789
عنوان

مدارس😣😥

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکر حقوق چندرغازشون هم بکنی بد نیست

والا ما خیلی معلم داریم توفامیل بالای ۳میگیرن یه سره ام تعطیل

🖤🥀۱۴۰۴🖤🥀💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

بهتر از اینه که هیچی یاد نگیرن دوتا کلیپ ببین تو گوشی برن سال بعد همه از پایه ضعیف

مخصوصا کلاس اولیا که پایشونه.وکلاس ششمیا که میرن اول متوسطه

🖤🥀۱۴۰۴🖤🥀💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

والا ما خیلی معلم داریم توفامیل بالای ۳میگیرن یه سره ام تعطیل

بالای 3 زیاده ؟

پایه حقوق از 3 شروع میشه 

بعد کلی قسط و کوفت و زهرمار میخوره میشه یک و هفتصد 

این برای کسی هست که تازه استخدام شده 

mohanna78 سابقم   زندگی را زندگی باید کرد   

[QUOTE=127780089]عزیزم خبرندارم‌.همینم خداکنه شایعه باشه.ینی چی اخه‌.حداقل از بعدعید تاتابستون جبران کنن.من داداشم کل ،

آره واقعا دانش آموزای امروزه هیچی بلد نیستن 

قبلا که به خاطر آلودگی و این حرفا الانم کرونا 

هر اتفاقی که فردا بیفته، ما امروز رو داشتیم

بله تقریبا درسته

در بهترین حالت مدارس اواخر اردیبهشت باز گشایی میشن

مناطق بودجه بندی و سر فصل ها رو به مدیران دادن

مدیران هم از معلم ها آموزش و ارزشیابی

یا همون نمرات رو خواستن

فعلا اوضاع همینه 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
چه کیفی میکنن معلما خداییش همییییشه تعطیل

عزیرم  من معلمم.ماهی ۲۰۰ پول سرویسمه.ولی از هفته ی قبل تا الان فقط ۲۵۰ بسته خریدم.دیگه فکر تا اخر ماه چی بشه.چون همش تدریس انلاین داریم ک این خیلی بده.من و همکارام حاضریم دوشیفت بریم ولی این استرس واین فشارا نباشه

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
بالای 3 زیاده ؟ پایه حقوق از 3 شروع میشه  بعد کلی قسط و کوفت و زهرمار میخوره میشه یک و هفتصد& ...

بخدا هنوزم خیلی خوبه.شهرما یسره تعطیل تابارون میا و یذره سرده تعطیل..پس ما چی ک دل خوش میکنیم ب ۵۰۰ تومن کرایه سرویس

والا ما كل سرويس رو پرداخت كرديم تا آخر سال! 

اينجوري انصاف نيست، نميدونم سال ديگه ميتونبم پسش بگيريم يا بحاي سرويس جديد حساب كنيم لا اقل، الان راننده سرويسمون خونه اش نشسته ما هزينه رو كامل داديم!

چه کیفی میکنن معلما خداییش همییییشه تعطیل

اینطور نیست عزیزم

هیچ کس از این وضعیت راضی نیست

تدریس مجازی بسیار وقت گیر تر و پر هزینه تر هست

من به عنوان یک مدیر شاهد تلاش شبانه روزی همکارام هستم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.