2777
2789
عنوان

امروز تو شهر اعلام کردن...

952 بازدید | 63 پست

گفتن واسه خرید عید لازم نیست بیاین بیرون واسه دیدوبازدید فعلا نرید و اگه این چیزا رو مردم رعایت نکنن قسم میخوردن تا آخر تابستون کرونا بیداد میکنه. دوستان هم خودتون رعایت کنین هم گوشزد دوستان و آشنایان بکنین چون خیلی خطرناکه. باور کنین نه خرید عید الزامی و مهمه نه دیدوبازدید. فقط بشینین تو خونه

اگه بی اعصابی و دنبال دعوایی ریپلای نکن چون من بی اعصابترم و تا تعلیق پیش میرم   

من و شوهرم که گفتیم از خونه بیرون نمیریم😁✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بمونم تو خونه حالم بد میشه دست خودم نیست

نه تو میمانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این ابادی...به حباب لب یک رود قسم...وبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...ان چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند...به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز........لحظه هاتو قشنگ بساز

تا اخر تابستون باید بشینیم تو خونه؟؟؟

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز