2777
2789
عنوان

شب های بیداری😭

347 بازدید | 33 پست

سلام پسرم ۹ ماهشه وبین من وباباش میخوابه.شبا تا صبح خیلی بیدارمیشه وگریه زاری راه میندازه تا بغلش کنم وراه برم تا بخوابه دوباره دیگ کلافه شدیم ازدستش😭.بازمن روزا پسرم بخوابه فرصت میکنم کم خوابی دیشبمو جبران کنم ولی بیچاره شوهرم صبح زود باید پاشه بره وتادیروخت سرکاره اون بیشتراذیت میشه.اولش فک کردم باپسرم بریم تویه اتاق دیگه ولی خب متاسفانه من وهمسرجان عادت نداریم جدابخوابیم. به نظرتون طبیعیه ۵، ۶بار ازخواب پاشدن نینی؟

من عقل راکنارت یک لحظه برنتابم💑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شب موقع خواب حسابی سیرش کن. هروقت بیدارشد بهش اب بدهجای شیر که عادتی نشه. بچه بذار کنارخودت. خودت وسط بخواب. نگتقریبا تا18، 19ماهگی همین روال هست تا عادت کنه به خواب.  اگه دم غروبی یا سرشب چرتی میزنه  دیگه نذار بخوابه. 

من_بچه_دار_نمیشم😐#  

منم اصلا بچه رو بخاطر این چیزاش دوست ندارم

دوست دارم بعد ازدواج ده سال بچه دار نشم،

اما متاسفانه بیماری آندومتریوز دارم، دکترم گفته ازدواج کردی زود بچه دار شو، چند سال فاصله ننداز، چون ممکنه بعدن نتونم بچه دار بشم، خیلیی بده😭

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
شب موقع خواب حسابی سیرش کن. هروقت بیدارشد بهش اب بدهجای شیر که عادتی نشه. بچه بذار کنارخودت. خودت وس ...

مرسی ازراهنمایی خوبت دوست عزیز❤

من عقل راکنارت یک لحظه برنتابم💑

من الان یه پسر2ساله و نیم دارم  از 18،19ماهگی قشنگ خوابید.  الان پسر9ماهه هی بیدارمیشه گریه میکنه بازمیخوابه. یه شب های قشنگ از10شب تا5صبح، 6خواب خواب.     بعضی وقت ها بهانه میگیره واسه دندانش همان موقع با دست تمیزم استامینوفن میمالم به لثه هاش.