2821
2789
خوش بحالتون😔😔😔😔😔😔😔😔

بخدا اصلا احساس پولداری نمیکنم چون خیلی چیزا الان دلم میخاد دوس دارم مبلامو عوص کنم دوس دارم برقیامو عوض کنم دوس دارم کلی دکوری بخرم ولی شوهرم میگه فعلا سمت این چیزا نمیریم تا به وقتش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اهواز

سعق کن همش تو جمع باشی  تو مراسمات نمیدونم کرونا رفت  و هوا خوب شد برو تو کلاس های کوهنوردی   این ور اون ور  به خودت  برس   والا دختر های الان همین جوری بعضیا شوهر میکنن شوهر گیر میارن  این قد چیتان پیتان میکنن  مخ میزنن 

چرا؟ 

چون  کار نداشت بیکار بود خودش گفت ۱ سال باهم بودیم به هر دری زد کاری پیدا نکردش گفت برو عمرتو وقتت بپای من نذار حروم نکن  برو دنبال زندگیت الان چند روزی هست  این قد افسردگی گرفتم  

چون  کار نداشت بیکار بود خودش گفت ۱ سال باهم بودیم به هر دری زد کاری پیدا نکردش گفت برو ع ...

عزیزززدلم... مشهدم کاز نیست ینی؟؟ یا با حقوق بالامیخاسته نبوده؟ 

عزیزززدلم... مشهدم کاز نیست ینی؟؟ یا با حقوق بالامیخاسته نبوده؟ 

ن گلم اصلا کار نیست دکتر مهندس هاش همه بیکار تو خونه افتادن   کاری نیست  که    اونم گفت نمیخوام بدبختت کنم یا بخاطر من از بقیه  بگذری و قتت و حدر بدی  من  کلا تا اخر عمرم گفت ازدواج نمیکنم چون شرایطشو ندارم اگه میداشتم که باتو ازدواج میکردم   هرچی بهش گفتم برام من مهم نیست گوش نداد گفت تو الان حالیت نیس فقط زندگی تو خراب میکنی و حدر میدی عمرتو 

ار گلم منم همین طوریم اصلا اهل مخ زنی بقولی دلبری این چیزا نیستم  ولی اینو فهمیدم این طور کسا خیلی موفق ترن