2777
2789

مثلا من چشام ریز و کشیدس و قهوه ایه موهام و ابروهام مشکی پوستم سفید زرد😂لبام نازکه بینیم عمله طبیعی شده صورتم هم مربعی شکله شماهم بگین 

من بعد از گذر از رنج ها قوی تر خواهم شد💔دردی که مرا نکشد قوی ترم خواهد کرد

ابروی نسبتا پهن و کشیده چشای گرد بزرگ دماغ سربالا لبای کرد و قنچه مانند پوست گندمی صورت گرد

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صورتم کلا مینیاتوریه

اگه تابلوهایی که چهره مینیاتوری میکشن رو دیده باشين شبیه من هستن

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  

موهاي فر و وز و بلوند

پيشوني بلند

صورت گرد

دماغ عمل شده ولي بزرگ

لباي نازك

ابرو بلند و پهن

چشم كشيده و ريز😄🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

منم چشمام تیرست ودرشته.پوستم سفیده .موهام بوره .بینیم عمل لازمه .ابروهامم پهن وکوتاهه.لبامم معمولیه نسبتاخوبه صورتمم مستطیله

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
موهاي فر و وز و بلوند پيشوني بلند صورت گرد دماغ عمل شده ولي بزرگ لباي نازك ابرو بلند و پهن چشم ...

دماغ عمل شده ولی بزرگ؟؟😃

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من کلا ریز جثه هستم. چشمام درشته ولی خوش حالت نیست ، دماغمم خب طبیعیه یه کم پف داره😊، گونه دارم و لبهامم بدک نیست. موهامم چون کم پشته همیشه کوتاه میکنم. 

ولی در کل تو صورتم عاشق گونه هامم 

ابروی باریک و کوچولویی دارم چشمای نه درشت نه ریز ولی جذاب سبزی دارم(تیله ای)موها بوره یعنی خیلی روشنه چوستم سفیده لباممتقریبا درشته فقط لب بالام یکم کوچیکتره صورتمم کشیده اس دماغمم کوچولوعه ولی قوز داره البته کم پوستم صافه صافه ولی جدیدا بخاطر پریود نشدن چوشای کوچولو کوچکلو دراوورده