2777
2789
عنوان

این چ حسیه ب شوهرم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 67 پست

ای خدااااااا واسه چه چیزایی خودتونو ناراحت میکنید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جونمم میدم براش 

چه برسه به ماشین 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

با خودت تکرار کن این احساس و رفتار بچگانه ست و نتیجه ی خوبی نداره

آخه شوهرم خیلی خانواده بدی داره هیچی بش ندادن  بضی وقتا حرصم میگیره ازش  با اینک تقصیر خودش نیست ولی خوبازم

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
آخه خونه ام ماله منه 😣مغازه ایم ک داره توش کار میکنه مال بابامخ😐 دلم نمیخاد خو

پس نزار خونه بیاد چون خونه ام مال توعه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شوهرت مگه مال تو نیست؟!

چرا خو ولی حرصم میگیره ازش میدونم اگ خودش داشت از من دریغ نمیکرد اخلاقش خوبه اما حرصم میگیره انقد هیچی نداره

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
آخه خونه ام ماله منه 😣مغازه ایم ک داره توش کار میکنه مال بابامخ😐 دلم نمیخاد خو

یاد بگیرین وقتی که ازدواج میکنین باهم میشین همسرهم _ یعنی مال من دیگه وجود نداره_ حتی خودتون هم دیگه مال خودتون تنها نیستین مال همین

چه شوهر ساده ای

مگر هر کی یه مقدار پول یجیزی رو بده میتونه اون چیز به اسمش زده بشه؟!

شوهر خاله منم یه ذره از پول خونشون رو حساب کرد و به خالم گفت من کمک کردم باید خونه بنامم شه. الانم هر کی رو دلش بخواد هر ساعتی میندازه بیرون

آخه شوهرم خیلی خانواده بدی داره هیچی بش ندادن  بضی وقتا حرصم میگیره ازش  با اینک تقصیر خود ...

تو شوهرت رو با همه ی این شرایط خواستی

ازدواج کردن فقط شروعه باید بتونی شرایط یه زندگی رو استیبل نگهداری