دلم نمیخاد ماشینو استفاده کنه ینی دوسدارم تو حیاط بمونه ولی باش نره مغازه و بیاد موقه خریدنش خیلی بهونه میورد میگف ماشینه خوبی نیست ی مقدار از پولشم من طلا فروختم گفت فقط بخاطر تو میخرمش زد ب اسم من حالا از جمعه داره استفادش میکنه من داشتم خودمو میخوردم حیلی ناراحت بودم بش گفتم برش ندار من دوسندارم دست بش بزنی ناراحت شد و بر نداشت امروز ماشینو ولی عذاب وجدان دارم از ی طرفم وقتی استفادش میکنخ حرص میخورم.....بنظرتون من خیلی بدم.؟یا حق دارم؟آخه خیلی اذیت کرد تا خرید همش میگف دوسندارم اینو اینقد سرم غرغر کرد
وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
آخه خونه ام ماله منه 😣مغازه ایم ک داره توش کار میکنه مال بابامخ😐 دلم نمیخاد خو
پس نزار خونه بیاد چون خونه ام مال توعه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️