2777
2789
عنوان

خییییلی اعصابم خورده 🤬😡🤬😡آخه چراااا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 72 پست
من به شخصه نمیتونم بیشتر دو هفته بچمو از مامانم دور نگهدارم چون قبل از این داستان همش خونه ی مامانم ...

عزیزم من ۳تت بچه دارم همشون هم بهانه میگرن قرارباشه همه برن بیرون به خدا کرونا تموم نمیشه

عضوگروه قرمز وزن اولیه ۸۷هدف ۵۵من می تونم
اشتباه میکنی ممکنه شما بگیری از پدرت ،بعد ناقل بشی بری بدی به خانواده شوهرت ،اونها هم راه بیافتند بر ...

شوهرمنم کاسبه روزانه با۵۰۰نفر سرکله میزنه پدرشوهرمم همینجور ...

شمابیا ماهی ۲۰تومن کرایه مغازه شوهرمو بده تا بشینیم خونمون ناقل بیماری نشیم.

زمانی ک میگن بشینین خونه جایی حرین پس لطف کنن ب مردم از نظرمالی کمک کنن تا کسی جایی نره صاب خوبه صتب مغازه حالیش نی کرونا چیه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب عزیزم من بگم دلم برامامانم تنگ شده رفتم اون بگه کار داشتم بالاخره هرکسی یه بهونه ای برا بیرون رف ...

شما که ۳تا بچه داری شرایطت از ما که بچمون تک و تنها توو خونه پوسید بهتره.خوشبحالتون😣😣

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

کاشی معنیه کلمه ناقل روبفمیم شما درظاهرسالمین ولی میتونی بقیه رومریض کنی هممون باید این احتمال رو بدیم شاید ناقل باشیم وجون یه ادم رو بتونیم به خطر بندازیم بع هدا اینایی که حونشونو رو ازرست دادن نه شاخ داشتن نه دم مثل ما فکرمی کردن که نمی گیرن لطفا جدی بگیرید

من به شخصه نمیتونم بیشتر دو هفته بچمو از مامانم دور نگهدارم چون قبل از این داستان همش خونه ی مامانم ...

به خدا من با دوتا پسر بچه دارم تو خونه دیوونه میشم پسر منم مهد می‌رفت والان نمیتونه دوستاش رو ببینه وکلافست،اما یکی از فامیلامون کرونا گرفته زنش هم خودش رو قرنطینه کرده تو خونه ،بچه شش ماهشم گذاشته پیش مادرش ،خدا می‌دونه تو دلش چی میگذره از یه طرف شوهرش تو آی سی یو ،از یه طرف بچه شیر خوارش ازش دوره ،از یه طرفم داره از ترس میمیره که مبادا خودش گرفته باشه ،به نظرتون میارزه؟؟؟

عزیزم من ۳تت بچه دارم همشون هم بهانه میگرن قرارباشه همه برن بیرون به خدا کرونا تموم نمیشه

خب عزیزم 

ما که نزدیک نمیشیم به هم

دست و روبوسی که نداریم اصلا

خونه ی بابام اینا اینقدر بزرگ هست که حتی نزدیک هم نمیشینم

همون قدر که شما رو سلامتی خودت و خانوادت حساسی ماهم حساسیم و با رعایت اصول بهداشتی ارتباط داریم 

بعد شما بچه هات باهم مشغولن 

پسر من تک و تنها فقط خودمم تو خونه

🌸يك عدد كاربر قديمي  🌸
الهی بگردم بچه های منم حوصلشون سر رفته و پرخاشگر شدند اما چاره ای نیست

کاش دوتا بودن حداقل الان بدرد هم میخوردن.من چقدر مگه میتونم باهاش بازی کنم.بخدا انرژیشون تمومی نداره برعکس ما هستن آخه

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
شما که ۳تا بچه داری شرایطت از ما که بچمون تک و تنها توو خونه پوسید بهتره.خوشبحالتون😣😣

چی بهتره همش باهم دعوامیکنن یکی ۷ساله زه دوقلو۲ساله بزرگه دلش می خوادبره مهد با دوستاش بازی کنه گوچولوها هم همش دعوا سرتلوزیون بزرگه نی خوادکارتون ببینه کوجوها شعر همش دعوا 

به خدا من با دوتا پسر بچه دارم تو خونه دیوونه میشم پسر منم مهد می‌رفت والان نمیتونه دوستاش رو ببینه ...

عزیزم خود سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که فردی که ناقل ویروسه یک درصد میتونه بیماری رو انتقال بده که اونم بعد دو روز خودش مبتلا میشه

نوشته بود ۹۹ درصد از فرد مبتلا و بیمار کرونا منقل میشه

🌸يك عدد كاربر قديمي  🌸
شوهرمنم کاسبه روزانه با۵۰۰نفر سرکله میزنه پدرشوهرمم همینجور ... شمابیا ماهی ۲۰تومن کرایه مغازه شوهر ...

عزیزم اونی که باید بره سر کار که باید بره وخرج زندگیش رو دربیاره شوهر من از سر کار میاد یه مشما بزرگ پهن میکنم لباسش رو در میاره وبعدم میندازه تو کیسه ومیره دوش میگیره ،همه نکات بهداشتی روهم رعایت می‌کنه وبا ماشین خودش می‌ره سر کار،منظور کسایی هستند که بیخود وبی جهت برای یه گل سر ویه لاک و... میزند بیرون ،نه برای کارهای ضروری

2790
2778
2791
2779
2792