2777
2789
عنوان

تست کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 29 پست
عزیزم وقتی سی تی اسکن میشن و جواب منفیه باید دنبال چی باشن؟ انفولانزا هم عین همین علائم رو داره

اره ریگه منم چون جواب همش سالم بود دیگه پیگیره بقیه نشدم احتمالا سرماخوردگیه وخیلی هم تلقین باعثه همه اینا میشه

پس چرا میگن آزمایشش رایگانه همش دروغ یا همش میگن ماسک توزیع کردیم ولی اصلا داروخانه هام ماسک ندا ...

عزیزم فکر کنم کیت اصلی ک میگیرن رایگانه ولی بقیه چیزا هزینع داره

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم از صب احساس تنگی نفس دارم دلم میخواد سرفه کنم همش    یه چیزی مثه افت هم تو کامم هست&nb ...

اگه بهتر نشدی برو دکتر من بعد از۳روز رفتم ولی خداروشکر سالم بودیم

خداروشکر عزیزم.ان شاء الله سلامتی همه مریضا

مرسی از همه ی عزیزان واقعا دوست دارم روزی برسه ک هیچ مریضی هیجا نباشه واقعا بیمارستان و مریضی خیلی بده خدا واسه هیچ خانه وخانواده ای نیاره

♦️فرض کنید امروز ۲ماه آینده است

(۱۷ اردیبهشت سال ۹۹)

دور از جان شما و خانواده شما عزیزی یا عزیزانی را به علت ابتلا به ویروس کرونا از دست داده اید

بشدت غمگین هستید و آرزو می کنید کاش این بیماری را جدی می گرفتید و زمان به عقب بر می گشت و ۲ماه قبل بود و از خانه بیرون نمی آمدید و به بقیه اعضا خانواده هم اجازه خروج نمی دادید و به این بیماری مبتلا نمی شدید

و

عزیز و یا عزیزان خود را از دست نمی دادید

امروز آرزوی شما برآورده شده،

امروز ۱۷ اسفند ۹۸ است

شما به ۲ماه قبل برگشتید و می توانید از فاجعه جلوگیری کنید

⛔️نکات پیشگیری را کامل و جدی رعایت کنید.

⛔️کرونا در کمین است.

⛔️در خانه بمانید.

⛔️سفر ممنوع.

@pharmamedicall 📞

پس چرا میگن آزمایشش رایگانه همش دروغ یا همش میگن ماسک توزیع کردیم ولی اصلا داروخانه هام ماسک ندا ...

اون کیت رایگان هست سی تی پول میگیرن فکر کنم یعنی وقتی دیگه چپه شدیم در حال دست و پنجه نرم کردن هستیم دیگه پول نگیرن  

پسر گلم 
چرا عزیزم گلوم هم سوزش داشت ولی استرس نداشته باشین خوده استرس بدترین عامل گرفتن این ویروسه

خدا رو شکر که کرونا نبوده مال شما 

من احساس میکنم یه چاقو بین گلومو سینم هست فقط😔

خدا رو شکر که کرونا نبوده مال شما  من احساس میکنم یه چاقو بین گلومو سینم هست فقط😔

نه عزیزم همش استرسه وتلقین نگران نباش ولی اگه خدایی نکرده علائم دیگه ایی هم پیداکردی حتما برو دکتر ولی ایشالا ک زودتر خوب میشی

مرسی از همه ی عزیزان واقعا دوست دارم روزی برسه ک هیچ مریضی هیجا نباشه واقعا بیمارستان و مریضی خیلی ب ...

الهی امین.

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید