2777
2789
عنوان

حیوون خانگی برای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 6863 بازدید | 53 پست

من بعد عید و برطرف شدن مریضیا اردک میخرم 

خونمون حیاط داره دخترکم باهاش مشغول بشه😍

گربه اگه منظورت پرشین و شناسنامه دار خوبه 

ولی ازینایی ک تو خیابونن نه میپره میره و میاد ممکن مریض باشه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

خوبه حیوون

حالا نمی دونم گربه بره بچه کوچولو بهتره یا سگ

بچه گربه نگیر ولی خیلی دردسر داره 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اونجا شربت میخورونن به بچه بچه میخابه😑

اینو واقعاا نیمدونستم 😥😥😥😥

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

اگه ميتوني رو تربيتش كار كن تا جاي دستشويي ياد بگيره الفا نشه

بيمار شد ببري دكتر

از خوابت بزني

خيلي سخته اونم با وجود بچه كوچيك

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
بجای خرید حیوان خانگی که کلی مریض میاره بذارینش مهد کودک

حیوان خونگی کجاش مریضی میاره؟؟ یه چیزی شنیدی رو هوا، تکرار میکنی

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

سگ خوبه خیلیم خوبه 

منم یکی دارم نژادش تریره اگه میخری سگ بخر خیلی دوس و همبازیه خوبیه براش

دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندارد      
مو میریزه🥴حساسیت میاره وگرنه عششششششقه عشششق

به تعداد کمی آدم حساسیت میده !! فقط آدم اینجا با شماها مشورت بکنه !!

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

اگه خواستي گربه بگيري گربه پرشين نگير 

خيابوني توله رو واكسينه كني بهتره جنب و جوشش بيشتره

سگم پامر و اينا نگير

ولي تربيتشون خيلي كار داره ناهنجار بشه خيلي كارت سخت ميشه

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
حیوان خونگی کجاش مریضی میاره؟؟ یه چیزی شنیدی رو هوا، تکرار میکنی

باش، تو راست میگی...حیونا از انسانها سالمترن...

خدایا_منو_گاو_کن#  

التماس_تفکر#  

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
خوب ی احی یا داداش بیارید واسش جوجه بخرید خو گربه موهاش میریزه میره تو ریه میتون داغون میشید

ما چند سال گربه داشتیم هیچوقت موهاش نرفت تو ریه مشکل ایجاد کنه😐ریزش مو هم فصلیه همیشگی نیست

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

بنظر من کار درستی نیست.ممکنه بچه حساسیت بده.الانم که نمیتونه از حیوون نگهداری کنه عملا شما یه دردسر برا خودت درست میکنی.حیوون خونگی هم مگه ادم چقدر میتونه باهاش سرگرم شه حیوون که اسباب بازی نیست.بنظرم بزار بچه بزرگتر بشه باید خودش مسولیتشو گردن بگیره