tamara222 مدیر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2203 عنوان فریز تخمک | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 27 پست سلامکیا عمله فریز یا همون ذخیره کردنه تخمک انجام دادن؟میخام بدونم درد داره یا نه. و هزینش حدودی چقدر شد مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰 1398/12/19 | 09:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tamara222 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2203 مراکز دولتی ای وی اف میکنند ولی فریز تخمک انجام نمیدن مراکز خصوصی ام که فکر کنم چند ملیونی بشه . من ... فریز جنین؟ بعدا جنین مشکل پیدا نمیکنه؟🤔🤔میشه یکم توضیح بدی فریز جنین چجوریه؟ مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
tamara222 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2203 تأمین اجتماعی قبول نمیکنه، بقیه دفترچهها رو نمیدونم. برای من آیویاف با همه داروها و ویزیت و سونو ... 😣😣 فک کنم کلا هیچ دفترچه ای قبول نمیکنن.براشما موفقیت آمیز بود ivf?من بیشتر برا تعیین جنسیت میخام مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
شیسا1 عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5909 😣😣 فک کنم کلا هیچ دفترچه ای قبول نمیکنن. براشما موفقیت آمیز بود ivf? من بیشتر برا تعیین جنسیت می ... انتقال چهارمم مثبت شد.چطور میخوایین تخمک فریز کنین؟ معمولاً جنین فریز میکنن. وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مهسا_خانومی1 عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 7890 فریز جنین؟ بعدا جنین مشکل پیدا نمیکنه؟🤔🤔 میشه یکم توضیح بدی فریز جنین چجوریه؟ یعنی تخمک از شما میگیرن و اسپرم از آقا بعد داخل محیط آزمایشگاهی میزارن. میبینن از کنار هم موندن تخمکها و اسپرما چقدر جنین تشکیل شده بعد جنین های خوب که امید به رشدشون هست و چند سلولی شدند رو فریز میکنند تا زمانی که رحم قابلیت انتقال رو پیدا کنه.
tamara222 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2203 انتقال چهارمم مثبت شد. چطور میخوایین تخمک فریز کنین؟ معمولاً جنین فریز میکنن. ذخیره تخمک منظورمه. چون تعداده تخمکام کمه فعلا هم تا دو ۳سال نمیخام بچه دارشم فعلا هیچ کاری نکردم فقط دارم تحقیق میکنم ببینم چجوریه.ی خانومی الان گفت فریز جنین کرده یعنی اون بهتره؟🤔🤔 مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
tamara222 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2203 یعنی تخمک از شما میگیرن و اسپرم از آقا بعد داخل محیط آزمایشگاهی میزارن. میبینن از کنار هم موند ... اا چقدر خوب.این شانسه مثبت شدنش بیشتره؟برای شما دفعه چندم گرفت؟ مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
شیسا1 عضویت: 1392/02/20 تعداد پست: 5909 ذخیره تخمک منظورمه. چون تعداده تخمکام کمه فعلا هم تا دو ۳سال نمیخام بچه دارشم فعلا هیچ کاری ن ... خب شما هم باید پروسه آیویاف رو انجام بدی، براتون جنین هم تشکیل میدن بعد جنینها رو فریز میکنن.من توی ایران نشنیدم کسی تخمک فریز کنه. وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
tamara222 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2203 خب شما هم باید پروسه آیویاف رو انجام بدی، براتون جنین هم تشکیل میدن بعد جنینها رو فریز میکنن. من ... ممنون عزیزم از راهنمایی هات😚😚 مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
ویکتوریا۷۰ عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 6996 برا شما هم با بیهوشی بود؟ بله بیهوشی حدودا ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت هزینه اش هم ۵۹۰۰شما که باید پرسه ای وی اف را برید پس جنین فریز کنید بهتره اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
tamara222 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2203 بله بیهوشی حدودا ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت هزینه اش هم ۵۹۰۰ شما که باید پرسه ای وی اف را برید پس جنین فر ... آره احتمالا همین کارو کنم بهتره. مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
ویکتوریا۷۰ عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 6996 آره احتمالا همین کارو کنم بهتره. موفق باشی عزیزم التماس دعا اردیبهشت انتقال جنین فریز دارم 🙏🏼🙏🏼 اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
tamara222 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 2203 موفق باشی عزیزم التماس دعا اردیبهشت انتقال جنین فریز دارم 🙏🏼🙏🏼 قربانت.انشالله که موفقیت آمیز باشه و بارداریه راحتی داشته باشی.هرسری چندتا جنین انتقال میدن؟شما برا تعیین جنسیت میری یا مشکلی بوده؟ مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
ویکتوریا۷۰ عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 6996 قربانت. انشالله که موفقیت آمیز باشه و بارداریه راحتی داشته باشی. هرسری چندتا جنین انتقال میدن؟ ... ممنون عزیزم بار اولم یه دونه سری دوم به احتمال زیاد دو تا مشکلم هر دو اللهم عجل لولیک الفرج 🙏