2777
2789
عنوان

لاغری زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 34 پست
فکرنمیکنم واسه وزنم جواب بده

بهترین کار اینکه بری دکتر تغذیه و رژیم بگیری در کنارشم ورزش کنی لاغر کردن با رژیم غیراصولی خودش هزارتا مشکل دیگه واست ب وجود میاره 

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرنمیکنم واسه وزنم جواب بده

اوه پس برید ببینید چ کسایی با خام گیاهخواری لاغر شدن 

طرف ۱۵۰ بوده شده ۷۰ با خام گیاهخواری !!! 

انقدر زیادن ک حد نداره .من خودم یه هفته گرفتم یک سایز کم کردم و کلی بهتر شد تیپم اونم با متابولیسم صفر واقعا 

۱۱۵ بودم شدم۹۷

اره

واقعا حس خوبی داره

کم میکنی

خیلی لاغر هم نه

اونقدری که سلامت باشه ادم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
وااای ی فکری بکن حتما نسبت ب قدت خیلیییی چاقی ک ....کالری شماری کن لاغری خیلی خوبه چنان آدمو زرنگ هم ...

چشم_اره عزیزم اتفاقا الان با کالری شماری شروع کردم حس میکنم بهتره فقط مشکلم شکمم ک خیلی شل و اویزون شده شوهرممم هعی میگه باید از اول مراقب بودی چاق نمیشدی ن ک الان خودتو بکشی تا صد گرم اب کنی

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

اوه پس برید ببینید چ کسایی با خام گیاهخواری لاغر شدن  طرف ۱۵۰ بوده شده ۷۰ با خام گیاهخواری !!! ...

ینی چ جوری

ینی چ جوری

ینی فقط میوه 

ابمیوه 

سبزیحات و اب سبزیجات و مغزیحات 

و خدا میدونه چقدرررر سلامتی ب ادم میده 

تنها راه سلامتی همینه 

شما وقتی بری تو انجمن میبینی چقدر سرطان و تومور و مشکلات قلبی و پوستی و کبد چرب و حتی اختلالات روانی ک سالها درگیرش بودن رو درمان کردن 

من خودم علاوه بر وزنم پوستم خ بهتر و روشن تر شده و همه بهم میگن 

چشم_اره عزیزم اتفاقا الان با کالری شماری شروع کردم حس میکنم بهتره فقط مشکلم شکمم ک خیلی شل و اویزون ...

ن روحیت رو ضعیف نکن ادامه بده شکمت هم خودش کم کم لاغر شی صاف میشه سعی کن برقصی اگه میتونی .من شکم کم داشتم البته با دراز نشست و چای سبز و رقص آب کردم کلا پهلو و شکم ندارم صافه صاف شده.فقط استوار و محکم ادامه بده ناهار سبک بخور مثل نون پنیر سبزی یا ی  دونه تخم مرغ اب پز نون هم سنگک فقط بخور موفق میشی قوی باش

ن روحیت رو ضعیف نکن ادامه بده شکمت هم خودش کم کم لاغر شی صاف میشه سعی کن برقصی اگه میتونی .من شکم کم ...

چشم_مرسی عشقم