2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من زگيل ندارم ك ازش نمونه بردارن، همسرم يكي زده، ميخوام ببينم منم دارم يا نه ميگن خوده زگيلو نداشته ...

فک کنن چون تست هست 100باشه.چون من پرسیدم گفتن نمونه اززگیل 500هست.بازم دقیق نمیدونم

منم تازه انجام دادم. هنوز نرفتم بگیرم. چون ازمایش کلی ام نوشته. باید اونم انجام بدم. همشو باهم ببرم ...

چقدر گرونه، منم ك زگيل ندارم فقط ميخوام پاپ اسمير بدم بفهمم ويروسشو دارم يا نه بايد اين قدر پول بدم يعني؟ ازت از روي زگيلم نمونه برداري كرد؟

چقدر گرونه، منم ك زگيل ندارم فقط ميخوام پاپ اسمير بدم بفهمم ويروسشو دارم يا نه بايد اين قدر پول بدم ...

نه .گفت کسایی که زن هست از روی ازمایش پاپ اسمیر هم میتونیم تشخیص بدیم، ولی هزینش خب زیاده

چقدر گرونه، منم ك زگيل ندارم فقط ميخوام پاپ اسمير بدم بفهمم ويروسشو دارم يا نه بايد اين قدر پول بدم ...

منم فکر میکردم چیزایی که دراومده گوشت اضافه یا خال هست. چون دقیقا عین خال. بعد تعجب کردم گفت زیگیل هست

منم فکر میکردم چیزایی که دراومده گوشت اضافه یا خال هست. چون دقیقا عین خال. بعد تعجب کردم گفت زیگیل ه ...

تو اينترنت زده فقط از رابطه جنسي؟ دكتر چيزي نگفت؟