2777
2789

چرا گزارش میرنین!!

واقعا مریضن بعضیا

خونه ی مامانم بودیم؛ بعد دیدم دخترم رفته اتاق، فکر کردم داره بازی میکنه، وقتی طولانی شد، صداش کردم، ولی کاش صداش نمیکردم، و یهو میرفتم اتاق ببینم چه میکنه! چون تا دید صداش کردم؛ در اتاقو محکم بست و خودشم درو فشار داد، درو هل دادم رفتم تو، دیدم لباساشو کامل دراورده و لخته و خودشم خیس عرق!!!!

زبونم قفل شد اصلا!!  

خلاصه پرسیدم ازش چیکاز میکردی؟! گفت داشتم پشتمو میخاروندم!! دیگه چیزی نگفتم! 

بعد دیدم به مامانم میگه:

خب😳

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر بچه به اسم النا دستشو میزد به اونجاش و میزد دهنش! فهمیدم داشت اینکارو میکرد!!!!

آخه وقتی نمیخواد اعتراف کنه کاری کرده داستان میبافه راجع به دیگران

خوووو

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

متاسفم حتما خود ارضايي بوده 

الان بعضيا حمله ميكنن كه بچه مگه بلده و ميدونه ؟؟ 

بله تو كودكان هم هست اما نه آگاهانه كه بدونن چرا و چيه 

ما خودمون داشتيم همچين كسيرو و متاسفانه اين بچه از طرف كسي اسيب جنسي ديده بود واسه همين اينجوري شده بود

یااااخداا😨😨😱😱

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔