2777
2789
تقریبا ده کیلو ۱۶۳،قدمه ۷۱وزنمه

منم قدم همینه وزنم ۷۵ بود اون هفته وزن کردم تو یک ماه ۵ کیلو کم کردم 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩‍❤️‍👨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چقدر خوب چطوری

گفتم ک باشگا میرفتم دیگه غذامم رعایت میکنم شام نمیخورم بجاش میوه و سبزیجات میخورم شیرینی و قند و سرخ کرده هم تعطیل

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩‍❤️‍👨
موز بخور ورزش کن بعدش فقط بخورررر همه چی 

خوبه موز داریم 😊ورزش چی کنم باشگاه ها که تعطیلع

سلام😁چیشده چتونه🤯قر_طینه ای تو خونه😷هی تاپیک میزنین🥴ماروهم اسکل کردین توخونه🥵
گفتم ک باشگا میرفتم دیگه غذامم رعایت میکنم شام نمیخورم بجاش میوه و سبزیجات میخورم شیرینی و قند و سرخ ...

من بی اشتهایی عصبی گرفتم نمیتونم چیزی بخورم سه روز حلقه میزنم

من بی اشتهایی عصبی گرفتم نمیتونم چیزی بخورم سه روز حلقه میزنم

طناب بزن پروانه بزن راه برو روزی نیم ساعتم که فعالیت داشته باشی خیلی خوبه چای ترش دم کن بخور 

قرص لاغری هم گیاهی الکارنتین خوبه من خودم استفاده نکردم ولی بچه های باشگاه میخوردن 

طناب بزن پروانه بزن راه برو روزی نیم ساعتم که فعالیت داشته باشی خیلی خوبه چای ترش دم کن بخور 

فشارم زود میفته واسه همین چای ترش میترسم بخورم طناب میزنم مرسی