یه مدت بود مورد جدید نداشتیم.مردم رفتن مرکز شهر خرید.توروخدا یکم تحمل کنید خرید و جاهای شلوغ نرید.تا بلکه ماهایی که تو خونه قرنطینه ایم یه روز بتونیم بیرون بیایم با جون خودتون و همشهریتون بازی نکنید.چرا به خودتون توهین میکنید با رفتاراتون.باور کنید شوخی نمیکنن باهاتون وقتی میگن بیرون نرید
اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
😐الان من ادعای بانمکی نکردم بجای اینکه تو قرنطینه بیکار بمونی و حوصلت سر بره بشین یکم رو اعصاب ادب ...
اتفاقا دیگه ریپلای نکنی به نفعته من به کسی بی احترامی نکردم اگه دقت کنی به نوشته هام.فقط شما خوشمزگی کردی.در جایگاهی نیستی که در مورد اعصاب و ادبم نظر بدی خانم محترم.
فقط میوه فروشی ها و سوپرمارکتا و بعضی مکانیکی ها بازه
بابا لااقل مراکز خرید رو تعطیل کنن شهرداری ها و استانداری ها
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
تمها راهش اینه ..همه جا تعطیل رسمی بشه ...وقتی فروشگاها ببندن ..بانک ها و همه جا یک هفته بسته باشه مردم واسه چی باید برن بیرون ...ماها سوادشو داریم ..که بفهمیم راههای انتقال چطوری ...متاسفانه جمعیت بالای شصت سال نا قشر بیسوادن اکثریت ...اصلا نمیدونن ویروس چیه...یا چجوری انتقال پیدا میکنه ...پس باید بزور متوسل شد ...