2777
2789
عنوان

شهر ما اکثر مبتلاها تو مرکز خرید آلوده شدن و آمار رفته بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 111 پست
عزیزم آره راه شمال را بستن بعضیا که بیشعورن پامیشن میرن جنوب احمقا

من شمالی هستم

راه رو باز کردن دیشب

اهالی شهر ریختن ورودی شهر جلوی ماشین ها رو گرفتن که نیان

اخه تا کی ؟

برای چی راه رو باز کردن اخه

توشهر ما ظرفیت بیمارستانها پر شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐الان من ادعای بانمکی نکردم بجای اینکه تو قرنطینه بیکار بمونی و حوصلت سر بره بشین یکم رو اعصاب ادب ...

اتفاقا دیگه ریپلای نکنی به نفعته من به کسی بی احترامی نکردم اگه دقت کنی به نوشته هام.فقط شما خوشمزگی کردی.در جایگاهی نیستی که در مورد اعصاب و ادبم نظر بدی خانم محترم.

ریپلای# کردی نکردیااااا

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من شمالی هستم راه رو باز کردن دیشب اهالی شهر ریختن ورودی شهر جلوی ماشین ها رو گرفتن که نیان اخه ت ...

باید اعتراض کنید نذارین کسی بیاد با شهردار شورا استاندار باهرکی میدونید صحبت کنید فقط راهها را به روی اون گوسفندا ببندین

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
تبريز که بازار اينا بسته هست همه جا😏

کی کفته؟ بازه عزیزم امروزم تعطیل عمومیه شاید بسته باشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

قم بیشتر مغازه ها تعطیله

فقط میوه فروشی ها و سوپرمارکتا و بعضی مکانیکی ها بازه

بابا لااقل مراکز خرید رو تعطیل کنن شهرداری ها و استانداری ها

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
باید اعتراض کنید نذارین کسی بیاد با شهردار شورا استاندار باهرکی میدونید صحبت کنید فقط راهها را به رو ...

ما به شهردار نامه الکترونیکی امضا کردیم فرستادیم همه شهر اما فعلا خبری نیس

ءذربایجان‌شرقی

توکل استان میدونی چن نفرگرفتن وچن نفر جان باختن 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

تمها راهش اینه ..همه جا تعطیل رسمی بشه ...وقتی فروشگاها ببندن ..بانک ها و همه جا یک هفته بسته باشه مردم واسه چی باید برن بیرون ...ماها سوادشو داریم ..که بفهمیم راههای انتقال چطوری ...متاسفانه جمعیت بالای شصت سال نا قشر بیسوادن اکثریت ...اصلا نمیدونن ویروس چیه...یا چجوری انتقال پیدا میکنه ...پس باید بزور متوسل شد ...

توکل استان میدونی چن نفرگرفتن وچن نفر جان باختن 

یه مدت بود مبتلا ها رو هفتاد بود یهو شد صد و خورده ای.فوتی هم هشت اما زیاد میشه متاسفانه