صب سر اینکه برن خرید برای خواهرای بابام عیدی بگیرن با بابام دعواش شد بابام میگه کرونا هست اونم اونقد گفت اخر بابام عصبانی شد الانم با حرص رفته داره ظرفارو میشوره البته ب قصد شکستن میشوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا به مامانت میگفتی حداقل یه امروز که روز پدر تحمل میکرد😐
بخدا اونقد از این کارا میکنه بابام ازش فراری شده هفته پیش دیدم بابام با ی زن هرزه حرف میزنه تازه اونو جم کردم این شروع شد بدبختی یعنی داشتن پدر و مادری ک عین بچه ها رفتار میکنن
دعوای پدر و مادر روی روحیه بچه های خونه خیلی تاثیر میذاره من هنوز که هنوزه صدای دعواهای مادرم ...
منم خیلی تاثیر بدی روم گذاشت دلم میگیره اصن الان ۱۰ساله اون دادو فریادا و شکستن ها نیست ولی هنوز که هنوزه مامانم مدام ناراحتو غمگینه از دست بابام، یهو میبینیش چشماش قرمز قرمزه اصلا یه دفعه دلم از جا میکنه وقتی چشماشو قرمر میبینم....
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
من طرف حقم الان تقصیر مامانمه خب بگم نیست ؟؟ چون زنه دلیل نیست ک هر حرفش رو من حمایت کنم
توام مردی از جنس باباتی دیه خدا ب داد زن اینده ت برسه
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔