2777
2789
عنوان

دوست دارین؟🥰

247 بازدید | 30 پست

بچه ها دوست دارین داستان آشناییمون واستون بگم؟

البته اگه گزارش نمیزنید و من محکوم به دروغ گویی نمی کنید،چون واقعا چیزایه عجيبی توش اتفاق می افته که حتی ھنوز واسه خودمم جالبه و ارتباط فوق العادہ زیادی با قانون جذب دارہ.

(یعنی تقریبا برگ ریزون😹🍃) نصف بیشتر چیزایی که شد من جذب کردم.

اینم بگم که از قبل تایپش نکردم چون الان تازہ داشتم خاطراتمون یادآوری می کردم به فکرم رسید.

تعداد رای : 27
نظرسنجی
آره
13
48%
نه
4
14%
فرقی ندارہ،اگه بگی خوبیه.
10
37%
طراح لباس ھستم😍👗

اره بگو گفتی هم منو بلایک

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم خودتو خسته نکن همیشه ی بیشعور هس گند بزنع ب همه چی

من از دعوام گفتم گزارش زدن این مردم چشم تنگن

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

داستان اشنایی منم اخرین تاپیکمه امشب زدم

خیلی جاذابه لعنتی😂😂😂😂🏅

من پلللنگ نیستم😂😂😫هیچ عملی ندارم❤لبامم ژل نیس سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ يه حيوونِ. حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميه بود. کپ پنگوئن بود. هميشه هم مثل پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي کمي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم😌خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد لب شتری ک خوب بود بضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره. معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده. 
داستان اشنایی منم اخرین تاپیکمه امشب زدم خیلی جاذابه لعنتی😂😂😂😂🏅

فقط امضات😂😂

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

عشقم خودتو خسته نکن همیشه ی بیشعور هس گند بزنع ب همه چی من از دعوام گفتم گزارش زدن این مردم چ ...

آرہ به خدا الان یکی میاد میگه دروغ ميگه اصلا ھمچین چیزی وجود ندارہ.

طراح لباس ھستم😍👗

اگه تا ی دیقه دیگه نزاری دستم به جای به روز رسانی میره رو گزارش. حالا انتخاب با خودته . 

من همینم که هستم اگه میخوای مث بقیه باشم بقیه هستن 😏

اره بنظرم ک بیخیال شو

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤