2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره پدرش. مگه میخاد صبح تا شب بشوره بپزه. اول زندگی دو نفر آدمن  ماشین ظرفشویی و  بخارش ...

اینا انتخابی هستن با توجه به بودجه ی خودش و شوهرش.اما ماشین لباسشویی بالای هفت خوبه  پتو هم میشه بزاره توش.

عزیزم جواب این سوال به بودجه بستگی داره.  مثلایخچال یکی از اسنوا راضیه. یکی بیشتر هزینه میکنه از ال جی، بیشتر بوش و بیشتر میله. چه قدر میخوای برای جهیزیت هزینه کنی. بهتره هزینه ها رو با توجه به بودجت مدیریت کنی. 

بیچاره پدرش. مگه میخاد صبح تا شب بشوره بپزه. اول زندگی دو نفر آدمن  ماشین ظرفشویی و  بخارش ...

خوب عزیزم مکنه یکی با ده ملیون جهیزیه به پدرش فشار بیاد یکی هم با ۵۰۰ ملیون به پدرش فشار نیاد. گذشته از مسابل مالی از نظر من ادم باید چیزایی رو بخره که به کارش میاد. مثلا اتو پرسی به کار من نمیاد یا مثلا میوه خشک کن و یا چرخگوشت. ممکنه برای یکی دیگه اینا کاربردی باشه

جاروبرقى رباطى از كدوماست

مدل های مختلفی داره. عموما گرده با یه ضخامت حدود ۱۰ الی ۱۵ سانت و شعاع ۳۰ سانتی متر. خودش راه میفته تو خونه و جارو میکنه. همه قیمتی هم داره از ارزون ۷۰ یورویی تا miele و  Dyson حدود ۱۰۰۰ یورویی

به نظر من با توجه به بودجت اصل کاری ها رو خوب بخر. اصل کاری ها از نظر من یخچال گاز ماشین لباسشویی ماشین ظرفشویی، جاروبرقی ، فرش و پرده و سرویس چوبه. بعد برو سراغ بقیه. اگه بودجت محدوده برای خورده ریز های الکی هزینه نکن. 

میشه گوشتم چرخ کرد؟

من گوشت تا حالا چرخ نکردم ولی مرغ بدون استخون رو  انداختم. قشنگ چرخ شده و نرم  بهم تحویل داد  فک کنم گوشت هم بشه دیگه فقط ریز ریز کردم مرغ و بعد ریختم   من گفتم وقتی مرغ شده شاید گوشت هم بشه