2777
2789
به زمین نمیخوره ۶ میلیون کیلومتر یعنی به اندازه ۱۶ برابر فاصله ماه تا زمین فاصله داره

ولی ناسا گفته ممکنه اشتباه کرده باشیم😶

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
😆😆😆فکرم مشغووله😆 نبابا هر شب کارم همینه

نزار بیام بخابونمتااااا😈😈👻

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوره شایعه بود ولی چرا بدبخت بشیم؟  اگه بیاد بخوره خوشبختیم نخوره به زندگی فلاکت بارمون اد ...

راست میگیا،ولی مرگ داریم تا مرگ،پودر میشیم

چرا اینم خوبه🤣

👻👻👻

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
ولی ناسا گفته ممکنه اشتباه کرده باشیم😶

به نظر من از کنار زمین رد میشه ولی از نورش و صداش و امواجی که دورشه خیلی بلا سر اونایی که نزدیکشن میاد

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
به نظر من از کنار زمین رد میشه ولی از نورش و صداش و امواجی که دورشه خیلی بلا سر اونایی که نزدیکشن می ...

اه بلا پشت بلا،کرونا لعنتی ازین ور،اینم ازین ور،تکلیف منو روشن کنن،اگر این شهاب سنگه راسته من دیگه اینهمه الکل کاری نمیکنم

هر چند سال یک بار شهاب سنگی بزرگ از کنار زمین رد میشه. برای امسال هم  شهاب سنگی به بزرگی قاره ی آفریقا در حال اومدن به سمت زمینه و پیش بینی شده به زمین برخورد نمیکنه و از کنارش رد میشه اردیبهشت ماه.   اما. ناسا اعلام کرده اگر فقط 7 درصد. در این پیش بینی خطا داشته باشند این شهاب با زمین برخورد خواهد کرد و این برخورد فقط  اثری بخار آلود از زمین در فضا برجا خواهد گذاشت    نگران نباشین   7 درصد خطا رخ نخواهد داد

هر چند سال یک بار شهاب سنگی بزرگ از کنار زمین رد میشه. برای امسال هم  شهاب سنگی به بزرگی قاره ی ...

دختر فکرشو کن،فقط بخار میمونه،نه نمیاد امید داشته باشم

اه بلا پشت بلا،کرونا لعنتی ازین ور،اینم ازین ور،تکلیف منو روشن کنن،اگر این شهاب سنگه راسته من دیگه ا ...

به نظر من مرگ یک باره و در کنار عزیزانمون همه با هم و براثر شهاب سنگ بسیار بهتر از مرگ در اثر این بیماریه پس الکل کاری کن و نتیجه رو به خدا بسپار