شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من. از 2 ظهر تا 2 شب مشغول نظافت خونه ام، از آشپزخونه شروع کردم هنوز تموم نشده دیگه خسته شدم اومدم دراز کشیدم بلکه خوابم ببره 😥 باز از فردا باید ادامه اش رو برم، مُردم از خستگی 😤
ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)
تو همه تاپیکا رفتم گفتم بزار اینجا هم بگم . بازم میگم که بلکه دهن به دهن بچرخه به گوش یکی برسه .خواهشا این ماه قبض در خونه مردم و محل کارندین . برای قسط عقب افتاده از بانک زنگ نزنید . قوه قضایه کارارو کنسل کنه . مالکی که دستش به دهنش میرسه اجاره نگیره فعلا . شهرداری و ... بسته بشه انقدر مردمو نکشه شهرداری . مالیات نگیرن این دوماه . ملت بخاطر سلامتی جامعه بستن رفتن خونشون . به شخصه داره بهم فشار روانی میاد کارفرما میگه کارو تحویل ندی شکایت میکنم لطفا قوه قضاییه رای صادر نکنه برای این موارد . از بانک زنگ میزنن از شهرداری زنگ میزنن پاشم برم سر کارم ؟ پس ی فکری کنید ما که هیچ اون فست فودی اون غذا پزی که فکر نکنم تا چهار ماه دیگه هم کسی سراغش بره فقط میگن تعطیل کنید خب بفرمایید چجوری . فقطم چسبیدن به مسافرا بابا چهارتا مامور بزارن دم جاده ببینم کی جرات داره بره .