2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

من. از 2 ظهر تا 2 شب مشغول نظافت خونه ام، از آشپزخونه شروع کردم هنوز تموم نشده دیگه خسته شدم اومدم دراز کشیدم بلکه خوابم ببره 😥 باز از فردا باید ادامه اش رو برم، مُردم از خستگی 😤

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

من خوابه خواب بودم شوهرم نمیدونم یهو با پاهاش با چی چیش زد ناخن انگشت  کوچیک پامو شکوند داره همینجور خون میاد منم از درد خوابم نبرده اومدم تو ااق بغلی خیلی دردش بده به رو خودشم نیاورد خوابید چکارش کنم 

💜👶❤
چرا

تو همه تاپیکا رفتم گفتم بزار اینجا هم بگم .  بازم میگم که بلکه دهن به دهن بچرخه به گوش یکی برسه .خواهشا این ماه قبض در خونه مردم و محل کارندین . برای قسط عقب افتاده از بانک زنگ نزنید . قوه قضایه کارارو کنسل کنه . مالکی که دستش به دهنش میرسه اجاره نگیره فعلا . شهرداری و ... بسته بشه انقدر مردمو نکشه شهرداری . مالیات نگیرن این دوماه . ملت بخاطر سلامتی جامعه بستن رفتن خونشون . به شخصه داره بهم فشار روانی میاد کارفرما میگه کارو تحویل ندی شکایت میکنم لطفا قوه قضاییه رای صادر نکنه برای این موارد . از بانک زنگ میزنن از شهرداری زنگ میزنن پاشم برم سر کارم ؟ پس ی فکری کنید ما که هیچ اون فست فودی اون غذا پزی که فکر نکنم تا چهار ماه دیگه هم کسی سراغش بره فقط میگن تعطیل کنید خب بفرمایید چجوری . فقطم چسبیدن به مسافرا بابا چهارتا مامور بزارن دم جاده ببینم کی جرات داره بره . 

من. از 2 ظهر تا 2 شب مشغول نظافت خونه ام، از آشپزخونه شروع کردم هنوز تموم نشده دیگه خسته شدم اومدم د ...

خونه تکونی؟؟ 

آفرین 

من اتاق خواب تموم شده برای بقیش حسم رفت از دست اینکرونااا