نازنینتی2 مدیر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 671 عنوان میشه بیاین. | مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 19 پست سلام دوستان بعداز بارداری وسقطم دچاره یبوست شدم والان دوهفتس که خیلی شدید شده بطوری که از مقعدم خون میاد.رفتم دارو خونه شربت ادی ژل داد بهم ولی تو نت نواشته عوارض یبوسته.کسی استفاده کرده.؟؟؟چی بخورم که خوب شم!ممنون میشم کمک کنید 1398/12/18 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنینتی2 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 671 اشتبا داده پس لاكسي ژل بگير هم دسكش بپوشه بره داروخانه خطرناكه ای بابا فردا باز مجبورم برم پس تواین اوضاع
نازنینتی2 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 671 نه لاكسي ژل ضرري فككنم نداره برا يبوسته يه قاشق ك ميخوري ازش بت دو ليوان بزرگ اب بخور ك شكمتو ... ممنونم از راهنمایت روم نمیشد تاپیک بزنم برا این موضوع ولی مجبورم شدم مرسی که جواب دادین
sahelly عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 4373 ای بابا فردا باز مجبورم برم پس تواین اوضاع زمان خوردن هم بپرس فكنم هر هشت ساعت بود ولي ميوه اينا پرتقال و سيب بخور كنارش كار ميكنه گوجه سرخ كن اگه روغن محلي داري بااون سرخ كن خوبميشيزياد ب شربت اينا اكتفا نكن اگ شكمت درسشد شربت قط كن بزا هروقت كار نكرد اب زياد بخوووور
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 اگه کیوی هنوزتوبازارهس بگیراونم خوبه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نازنینتی2 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 671 زمان خوردن هم بپرس فكنم هر هشت ساعت بود ولي ميوه اينا پرتقال و سيب بخور كنارش كار ميكنه ... اینم گفت هر هشت ساعت