2777
2789
بچه ندارم همسرم اعتیاد داره دست بزن داره خیانت میکنه سرکارم نمیره 

خب یه سوال.

تکلیف شوهرت که معلومه

به چه امیدی موندی گلم؟ 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ندارم همسرم اعتیاد داره دست بزن داره خیانت میکنه سرکارم نمیره 

خیانتش درچه حد؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
بلاتکلیفم سردرگمم دلم میخواد کلا از زندگی خلاص شم ایکاش منم کرونا بگیرم راحت شم 

درحد اینکه علنی با دختره اس دختره هم هفده سالشه شوهرم ۳۲ سالش چندشم میشه میگم شوهر😶😶😶

بلاتکلیفم سردرگمم دلم میخواد کلا از زندگی خلاص شم ایکاش منم کرونا بگیرم راحت شم 

دیوونه شدی به خاطر یه بیلیاقت اون کرونا بگیره تو چرا بگیری  جوونی هنوز کلی وقت داری شاید طلاق گرفتی خدا بهترینا رو جلو راهت گذاشت 

از رو اوردن گذشته شبا میره پیشش متاسفانه پدر مادر ندارم و تنها هستم 

ببین یه چیزی بهت بگم اخر حرفمه.

من مادرم با ۳۵ سال سن با ۲ تا بچه که راهنمایی و دبیرستان بودیم، جدا شد، پدر مادر داشت، اما خب، فرقی برای اوضاعش نمیکرد چون اصصصصلا پشتش نیستن.انگار که ندارتشون.

ولی مادرم جدا شد دستاشو ب سمت کسی دراز نکرد.پدر مادرش حتی برادرش بجای کمک فقط زخم زبون زدن. داییم یبار گف دخترت بچه طلاقه ادم حسابی نمیگیرتش. الان شوهر کردم همون داییم هرررررماه داره پول قرض میکنه از شوهر من.اگ شوهر من نبود الان بازنو بچش باید تو کارتون میخابیدن.

پدر مادرش بجا اینکه دلشون بسوزه گفتن کار کن خرج شکم خودتو بچه هاتو بده.

وقتی ۱۰ شب از سر کار میرسید خسته کوفته زنگ میزد که حال پدرمادرشو بپرسه اونا میفهمیدن تا ۱۰ کار بود بجا اینکه دلشون بسوزه خیالشون راحت نیشد.الان الانه هم میترسن یوقت دیگه نتونه کار کنه بره نون خور خونشون شه.

مادرم منو ۳ ساله شوهر داده هنوز داره کار میکنه.

ببخش سرتو درد اوردم.

خلاصه که ادم اگ بخاد میتونه روی پای خودش وایسه.خاهرانه بهت بگم، عرضه از خودت نشون بده. دست دست کردنو نشیتن و نا توان موندن کاری از پیش نمیبره.

تو که حالا بچه نداری خییییلی راحت تر از مادر من میتونی جدا شی رو پای خودت باشی.

فقط بحث بحثه اراده و عرضه ست.

ایشالا که هرچی دلت میخواد همون شه ابجی گلم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

خدا لعنت کنی مردی که زنو با یه امید میبره و ناامید از زندگی میکنتش ولی خوب تنهایی تو این زمونه خیلی سخته بدون حامی نمیشه ساخت ادم خوب اون موقع وجود نداره همیشه ادمای بد هستن که جلوتن و از زندگی سیرت میکنن

عرضه که من از پونزده سالگی مسولیت زندگی قبول کردم دوتا خواهرامو سرو سامون دادم نه بچگی کردم نه جوونی چون فرزند بزرگ خانواده بودم با حمالی حتی نظافت منزل یا هرکاری فقط پول باشه که خواهرام کم نیارن خسته شده بودم که خواهرامم ازدواج کردن ازدواج کردن نمیدونم من باید همیشه تنم زخمی باشه از زمونه