2777
2789

بخاطر بچه هاتون، بخاطر پدر مادر هاتون لطفا جدی بگیرید و عید رو بندازید برای بعد کرونا 🙏، اونایی هم که قرنطینه هستن همچنان ادامه بدن و امیدوارم کلافه نشین از خونه موندن گرچه سخته 🌹🌹، دوستان اینجا اکثرا خانوم هستن مخصوصا باردارا که الان حساس ترن و بیشتر باید مراقبت کنن، لطفا جلوی فاجعه انسانی بزرگ در تاریخ ایران رو به کمک هم بگیریم 🙏🙏🙏

هر جمله ای خواستید در توصیه به هم اینجا مطرح کنید، به کمپین خود قرنطینه گی خوش اومدین 💓، چون قصد پربازدید شدن ندارم پست زیادی نمی‌ذارم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

در_خانه_می_مانیم# ☺ تا بهار زیباتری داشته باشیم

قرنطینه#  

کرونا۲۰۲۰#  

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ما هم ی خانواده هفت نفره هستم. و الان بمدت دوهفته اس ک در قرنطینه ب سر میبریم.😐

امسال از عید گرفتن هیچ خبری نیست.یعنی قصد هیچ خریدی نداریم.

حتی لباس هم نخریدیم😑

سلامتی مهم تر از هرچیزیه.بفکر سلامتی خودمون و دیگران باشیم.❤

منظور استارتر اینه سفر نریم مهمونی دور همی خرید الکی نریم

نه اینکه سر کار نریم خرید مایحتاج خونه نریم

یا خونه بمونیم تا بزاییم

بخدا خیلی درکش ساده است

من شاغلم و ناچارم برم سر کار جز سر کار جایی نمیرم

خونه پدر و مادرمم نمیرم چون برام سلامتیشون خیلییی مهمه 

عیدم اعلام کردم نه جایی حیرم نه کسی بیاد خونم‌

مامانیک جون،از گرگان چه خبر،من خونوادم گرگانن،خیلی نگرانشونم،مامانم و داداشم و زن و بچش قرنطینه کردن ...

متاسفانه خبرای خوبی ندارم، صیاد پره مریض حتی راه رو هاش هم مریض، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هی میگه اوضاع افتضاحه نیایید بیرون، حالا خوبه مردم مراعات میکنن مسافر گویا خیلی زیاده 

متاسفانه خبرای خوبی ندارم، صیاد پره مریض حتی راه رو هاش هم مریض، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هی میگه اوض ...

آره مامانم میگه از پنجره که نگاه میکنم تو کوچه و خیابون هیچ کی نمیاد،بستگان ما هم همگی جدی گرفتن،تا حد امکان بیرون نمیرن مگه سر کار و خرید مایحتاج ضروری،خدا خودش کمک کنه این بلا زودتر از بین بره

آره مامانم میگه از پنجره که نگاه میکنم تو کوچه و خیابون هیچ کی نمیاد،بستگان ما هم همگی جدی گرفتن،تا ...

دلم برا خیابون های عدالت تنگ شده 

دلم برا خیابون های عدالت تنگ شده 

زن داداش من این موقع در حال بازار گردی بود الان خونه نشین شده همش میگه عصبی شدم کاش میشد دوباره یه سر تا کاپری و زرتشت و آی بولک و...میشد برم  

2790
2778
2791
2779
2792