2777
2789
عنوان

عصر جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 26 پست
سلام عزیزم راجب تاپیک شهاب سنگ  میگم یعنی چی میشه میمیریم؟

سلام عزیزم ببخشید قفل کردم ..چون خیلیا حرفای بدی میزنن...راستش من قبل از اینکه این پیامو بخونم دیروز رفتم تو اینترنت و سرچ کردم علائمی آخر زمان ..ویکی از دلیلی اصلیش همین بود تا اینکه رفتم تو واتس اپ و دوستم این پیامو برام داده بود...بعضیا میمیرن و بعضیا کرمیشن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ببخشید قفل کردم ..چون خیلیا حرفای بدی میزنن...راستش متقبل از اینکه این پیامو بخونم دیروز ...

اونا بیشخصیت خوب کردی قفل کردی

منم زیاد اعتقاد دارم ولی چرا خب کر میشن کاش همه بمیرن

اونا بیشخصیت خوب کردی قفل کردی منم زیاد اعتقاد دارم ولی چرا خب کر میشن کاش همه بمیرن

منم خیلی معتقدم فقط متأسفانه نمازمو نمی‌خونم و زیاد حجابم خوب نیس ..که دارم رو اون هم کار میکنم...چون هنوز امام زمان ظهور نکردن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

ای جانم چه نازه ماشالله

اینم یسنا خانوم من⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اینم یسنا خانوم من⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیزدل خاله ماشالله

فقط حیدر امیر المومنین است😍😍حیدر شدی تا بر درت هی در بکوبم🌼🌼🌼با افتخار شیعه ی مولا هستم😎❤❤❤❤علی (ع)موجود غریبی ست.کسی که دوستانش بهترین مردان حق و دشمنانش شقی ترین اصحاب جهل اند.میدانید اینکه بتواند کسی یک تنه در خیبر را از جا بکند ولی وقتی در خانه اش را آتش میزنند دستانش بسته باشد.اینکه بتواند کسی روزها خلیفه وقت باشد و شب ها رهگذر کوچه های یتیم نشین کوفه.اینکه تمام مدینه از غضب حیدری اش قالب تهی کنند و باز همان تمام مدینه جرئت کنند حق مسلمش را غصب کنند.این ها عجیب است. این ها نشان می دهد شخصیت چند بعدی مولا چقدر میتواند حیرت آور باشد.علی تمام لحظه هایش عبادت بود.چه نعره هایش در بدر و جمل و صفین.چه سکوتش در روز های بعد از غدیر.چه طلوعش از دیوار کعبه.چه عروجش از محراب مسجد.علی همه چیزش عبادت بود.و چه افتخاریست و که ولایت علی ابن ابی طالب حصنی❤❤❤❤❤.راستی مولا جان شنیدیم عجیب یتیم نواز بودید.میدونید مولا می گن امام هر عصر پدر اون امت هست.و این روز ها درد یتیمی خار بدی تو گلوی ماست.دنیا ما رو غریب گیر آورده.و ما همه کز کردیم یه کنج خلوت و بغض کردیم و دل نگرانیم که چرا پدر از راه نمی رسه که بگیم یتیم نیستیم😔صاحب داریم😭امام داریم.دلم رفت خرابه ی شام چرا😔😔جان رقیه دعا کن دوران یتیمی تموم بشه😢همین
عزیزدل خاله ماشالله

فدات شم⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دیدی

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
دیدی

آره عزیزم..ماشاالله چه خوشگلی ..اصلا اون چیزی که بهت گفته درست نیس..فوق العاده بهم میاین خیلی سر تر از شوهرتیا

آره عزیزم..ماشاالله چه خوشگلی ..اصلا اون چیزی که بهت گفته درست نیس..فوق العاده بهم میاین خیلی سر تر ...

فدات بشم گلم چشات خوشگل میبینه 💋❤

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
فدات بشم گلم چشات خوشگل میبینه 💋❤

خدانکنه ..ولی من بخدا جدی گفتم ...اصلا اون حرفا رو درک نمیکنم