2777
2789

پولدار ک نمیدونم ولی چند نفری احساس میکنم خیلی خانم و باشخصیت هستن از رو کامنتای ک میذارن و ی نفری هم فک میکنم ی کم مغرور هست البته حس من اینه شاید قضاوتم نادرست باشه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا حدود ۵۰ نفر خیلیییی دوست دارم. اما راجع نوع زندگیشون حس ندارم اما خودشون شخصیت عالی دارن. که ...

😘😘❤❤

قربونت برم مهربون ممنون از لطفت منم خیلی دوستت دارم 😍😍😍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من يكي از كاربرهاي اينجا رو ميشناسم كه خوب پولداره اما واقعا اوردن اسم كاربرهاي پولدار درست نيست شايد خوشش نياد چون از دوستانمه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اتفاقا حدود ۵۰ نفر خیلیییی دوست دارم. اما راجع نوع زندگیشون حس ندارم اما خودشون شخصیت عالی دارن. که ...

منم توشونم؟! 😁

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

ی چیزی بگم اونروز ی کاربری تاپیک زده بوده که به ی عده کمک میکنم و کلی قبلش تاپیک زده بوده که شوهرم برا روز زن ماشین خریده برام........😎منم تاپیک زدم گفتم این کی بوده و اینا..

بعدا دوستان تو تاپیکم تگش کردن حالا میبینم ترکیده😁 کلااا دروغ_کار_زشتی_است# ی خانمی اومد بهم گفت این بلوف و مریض و دروغگوئه پس اصلاا باور نکنید کسی بگه پولدارمم👊👍

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁
اتفاقا اینجا اکثرا وضعشون خوبه.  

خانواده پدری من خیلی پولدارن اصلا وقتشون رو اینطور جاها هدر نمیدن

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
منم توشونم؟! 😁

بلههه. میخواستم تگت کنم اتفاقا اما تگ بلد نیستم  کم پیدایی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
یکی گوشتخوار بود کیلو کیلو گوشت میریخت تو غذاهاش اون از هممون پولدارتره

اونم گل آقا بود اووونم ترررکید😁👊

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁
پس قبلا یک کاربر داشتید که حذف شده و در واقع با کاربری جدید اومدین

کاربری ک تا دلت بخواد😁😁😁

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝