2777
2789
عنوان

خامه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 21 پست
اشتباه تایپی معلوم بود عزیزم 

میدونم 

خواستم سرب سرت بزارم 😉😉

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم شکست ولی من به این رسبدم نباید صرف شوخی کلا به کسی خندید خیلی سو تفاهم و برداشت منفی داره دلخور ...

جدی 😰

ببخشید عزیزم واسه منم خیلی این اتفاقا افتاده  اشتباه تایپ کردم اشتباهمو گرفتن خندیدیم فک کردم همه مثل خودم هستن

بازم معذرت میخوام😔

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
جدی 😰 ببخشید عزیزم واسه منم خیلی این اتفاقا افتاده  اشتباه تایپ کردم اشتباهمو گرفتن خندیدیم ف ...

اره گفتم در جریان باشی 

اخه من خودم جدیدا مراقب اعمالم

باشه گلم سلامت و عالی باشی❤

اره گفتم در جریان باشی  اخه من خودم جدیدا مراقب اعمالم باشه گلم سلامت و عالی باشی❤

❤💋❤