2777
2789

کیک فنجونی

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکار میکنم عکس رسپی بذارم نمیشه چرا

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
امروز کیک بپزیم یا فردا؟

من الان درست کردم براامشب

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
منم میخوام کیک درست کنم الان نگاه کردم یدونه تخم مرغ ذارم نمیدونم چکار کنم

بزن نت فکر کنم کیک بای دونه تخممرغ هم بشه ذرست کرد 

كيك يك تخم مرغى

تخم مرغ :: 1 عدد 

آرد سفيد :: 2 پيمانه 

شير :: يک و نيم پيمانه 

بکینگ پودر :: 2 قاشق مرباخوري

شکر :: 1 پيمانه

روغن :: نيم پيمانه

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

تخم مرغ و شکر و وانيل و بکینگ پودر وروغن را مخلوط کرده خوب مي زنيم تا شکر حل شود و بعد شير به مايه اضافه مي نماييم و بهم ميزنيم و آرد را ميريزيم و بهم ميزنيم تاتمام مواد کاملا'' مخلوط شوند.

فر را با حرارت 200 درجه گرم مي کنيم و قالب را روي اولين پنجره فر بطرف پايين ميگذاريم و حرارت فر را به 180 درجه مي رسانيم ويکساعت و ربع کيک بايد در فر بماند . کيک بايد کاملا'' بالا آيد و طلايي شود بعد کيک را از فر بيرون مي آوريم.

کیک جادویی با دستور پخت تو برنامه پاپیون ..من همیشه از رو اون درست نیگنم ولی باید تخم مرغشو زیاد هم بزنید تا بافت کیک عالی بشه 

اون‌دوستی که اسم کاربریشون یاد اوری هس دقیقا کیک عین اون هست منتها با دو‌پیمانه آرد و بدون هویج و‌داریچین 

چون دارچین الان برای شما ضرر داره 

توش میتونی گردو‌یا کشمش بریزی 

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم