2777
2789

خبر واقعی بود؟

اطلاع بدین به من  ممنون

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار کنیم ؟از کجا بگیریم ؟؟نکنه مدارک لازم شناسنامه حکم دادگاه مدارک  شغل کارت بانکی حساب جهیزیه وکیل شاهد استشادیه نرللزیسسسشتمجابیسفاد۶یسرعیس؟؟؟؟؟

مَن خودمَ تَک نَفَره هَف هَش نَفَرَم😹❄🎈💅💋😝👩
فکر کنم به خاطر اینکه تو خونه بمونیم اینترنت ثابت دادن

خو من اینترنت ثابت ندارم دوماه و نیمه تو خونم استراحت مطلقی ام😒😒اخه تا کی تبعیض

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

آره وزیر اینترنت گفته😂اسمش یادم نیس چه وزیریه

خب چطور فعال کنیم

ممنون عزیزم 

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 
خو من اینترنت ثابت ندارم دوماه و نیمه تو خونم استراحت مطلقی ام😒😒اخه تا کی تبعیض

حق داری عزیزم 

ما  هم تازه فعالش کردیم 

بعضی ها پنجره ها را باز میکنند و فریاد میکشند بعضی ها پرده ها را می کشند و گریه میکنند