2777
2789
بچه هااوضاع چ جوریه.میگن تادوهفته دیگه خیلی اوضاع بدترمیشه.راس میگن?

انشالله که نمیشه بچه ها دعا کنید از خدا بخواید که زودتر شر این بیماری کم بشه خدا دعا رو اجابت میکنه

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه هااوضاع چ جوریه.میگن تادوهفته دیگه خیلی اوضاع بدترمیشه.راس میگن?

همین الآنم اوضاع ناجور هست. ایران رفته تو وضعیت قرمز . با همین روند ادامه تا چند روز دیگه امارش از چین که مبدا این بیماری بوده میزنه بالا. در واقع قراره تو ایران قتل عام راه بیفته اگر مسئولین و مردم به فکر نباشن

نه تست شده هم رپی حیوان هم انسان که در عرض سه ساعت ویروسو نابوذ میکنه نمیدونم حقیقت داره یا نه

اره منم دیشب دیدم نوشته امریکا امپول جلوگیری ایدزو زدن جواب گرفته رو انسان 

ولی میخوان رو چند نفره دیگه هم بزنن که ببینن برا همه اینجوریه یا فقط روی اون ادمه تاثیرداره

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم