2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا از بین میره یا میخواد همینجوری تو ایران باشه این ویروس

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
خدا کنه من که انقد استرس دارم نا امید شدم چون هر وقت به خودم امیدواری دادم یه چیز بد شنیدم 

اره فدات بشم منم خرید عید نکردم حالا این به درک قرنطینگی تو خونه ی طرف از بس دستامو شستم خسته شدم

تا کی اوجشه؟؟

۸ فروردین بعد از اون میاد پایین مردم رعایت کنند زودتر تموم میشه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
کی گفت 8فروردین

جدول سازمان بهداشت جهانی دیدم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
اره فدات بشم منم خرید عید نکردم حالا این به درک قرنطینگی تو خونه ی طرف از بس دستامو شستم خسته شدم

من بخدا تازه عروسم هیییچ خریدی نکردم لباس درست و حسابیم ندارم،نه ارایشگاهم رفتم نه رنگ مویی زدم،نمیدونم چیکارکنم😢

هیچی😕