2777
2789
عنوان

قهر نامزدم باخانواد.ش

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ازدواج با نامزدت بیشتر فک.کن کسی ک ب والدینش وفا و احترام نداره اصلا قابل اعتماد نیس

اگر نامزدم تعریف میکرد چیا کردن و کشیده اشکت درمیومد.. نامزدم یه تو و یه اخم در مقابل  کارای پدرش نکرده برعکس داداشش ک هزارتا  حرف میگه ب باباش اینا

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
اصلا کار نداشته باش نیومدنم نیومدن بهتر از اینکه بیان و وسطش دعوا بشه 

من دیگه تلاشم کردن ... پدرش در حقش خیلی بی انصافی کرده خودشون میدونن پس

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
من دیگه تلاشم کردن ... پدرش در حقش خیلی بی انصافی کرده خودشون میدونن پس

پس اصلا دوباره پاشو تو زندگیتون باز نکن 

همچین آدمی میخوای چیکار ؟؟؟

بعدا دودش تو چشم خودتم میره 

نباشه میدونه یه درده بعدا میشه هزار درد 

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
از الآن حرف مردم؟  چرا خانواده شوهرت دعا نمیگیرن که پسرشون باهاشون آشتی کنه

چ قشنگ راس میگیا چرا اونا نکنن پس بیخیال

پس اصلا دوباره پاشو تو زندگیتون باز نکن  همچین آدمی میخوای چیکار ؟؟؟ بعدا دودش تو چشم خودتم م ...

واسه عقدمون نامزدم موتورش فروخت عقد گرف... ماشین داشت نگف بیا ببر از دوسش گرف ی هزاری کمکش نکرد اخر کار هم ازش میگرف باهم مغازه زدن گفت نامزدم میخایم بریم مشهد گفت حالم بده ک چرا با من بره مشهد مغازه جمع شد ضررش نامزد من داد و هفت ماهه ارتباطی نیس