2777
2789
عنوان

چقد بیشعور و کثافته حالم ازش بهم خورد 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم بیا مسالمت امیز تمومش کنیم گفت نه فقط خدا نکنه گیرت بیارم میکشمت تو وجدان نداری

خب حتما دوستت داشته .بی دلیل ولش کردی؟

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
ساییدی ما رو با ابنباتات ناموصا خسته نمیشی هی با هر پست میری دنبال ابنبات😂😂😂

دنبال آبنبات میرم

آبنبات همینجا هس دم دسته خو🍭☹

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
الکی ولش نکردم اخه به جایی نمیرسید باهم موندنمون 

پسر ندیده بودم ولی ایقد احساسی من ۱۶بار کات کردم خیلی واسشون راحت بود البته واسه خودمم فقط بار اول سخته لامصب فک کنم‌پسره اولین بارش بوده☹☹🍭🤕

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
گفتم باهم بودنمون به جایی نمیرسه الکی باهم موندیم یهو کلی فحش و نفرین حوالم کرد    

خو تو منظورت اين بود بيا با من ازدواج كن؟!

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
بد دهن بود    یعنی با دعواهامون بهم اثبات شد که خیلی بد دهنه خداروشکر میکنم فهمیدم

پس بیخیالش و بهترین کارو کردی .....بهشم فکر نکن اوکی

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐