2789
عنوان

روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 23 پست
منم شاغلم  ولی نهایت کارم اینه برسم خونه به زور یه کم تردمیل برم و یه کم ورزش کنم دیگه بیشتر از ...

خونه که حال نمیده باشگاع خوبه خوش میگذره

باشگاع ما اکیپ د‌وستامه😂😂

فکرشو بکن یه مذهبی غریبه اومده بود

انقدر شوخی کردیم گذاش رف دیگه نیومد😂😂😂

I am a queen because I have a cute mad king
خونه که حال نمیده باشگاع خوبه خوش میگذره باشگاع ما اکیپ د‌وستامه😂😂 فکرشو بکن یه مذهبی غریبه اومد ...

بیچاره رو سرویسش کردید خخخخخخخخخخخخخخخ منم باشگاه میرفتم قبلا الان یه مدت کارم زیاد شده دیگه نتونستم برم ولی بازم فکرم اینه بعد ماه رمضون برم دوباره خدا بخواد

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای همسرم ماکارونی و کیک شکلاتی درست میکنم، موردعلاقه هاشه واسه پدر هم فقط تلفنی تبریک میگیم به خا ...

واییییی خراب ایده ماکارونی و کیک شکلاتیت شدم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
من خودمم برای همسرم ست هدیه خریدم چون تولدش 2 ماه پیش بود براش ساعت گرفتم ولی برای روز مرد براش ست ه ...

آخه دیجی کالا دیگه ارسالش میره برا دو شنبه

بیچاره رو سرویسش کردید خخخخخخخخخخخخخخخ منم باشگاه میرفتم قبلا الان یه مدت کارم زیاد شده دیگه نتونستم ...

بما چه اون مذهبی بود خودش رفت😂

حتما برو عالیع

I am a queen because I have a cute mad king
بما چه اون مذهبی بود خودش رفت😂 حتما برو عالیع

منم البته مذهبیما ولی خیلیم شوخی و شرم خخخخخخخخخخخخخخخ

😁😁😁😁😁 آخه واقعا هیچ چیزی به اندازه اینو خوشحالش نمیکنه آقامون شیکموئه😋😋😋

آقایون که کلا شکمون هستن بلا استثنا خخخخخخخخخخخخخخخخخخ