2777
2789
عنوان

خسته شدم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 59 پست
خداروشکر دارن ورودی شهرارو میبندن،با این جماعت با چوب وچماق باید برخورد کرد وگرنه خودشون حرف گوش کن ...

بازم استوری اینستای بعضی احمق هاروببین که خوشحالن چه طوری مامورارودورزون یاتوی دیواریه عده مازندرانی ماشیناشون به قیمت بیشتربه فروش گذاشتن تامردم بتونن باپلاک تونا برن شمال

درود؛ 

فکرت رو زیاد درگیرش نکن، این فرصت خوبیه که به خودمون بیاییم، تو تاپیکم توضیح دادم، بخونی حس خوبی پیدا میکنی

موفق باشی🍃🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عضو این کانال تلگرام باشید.  وقایع رو ببینید .خبرهارو دنبال کنید. 

@mardomi_news

هی میگن بیرون نیاید برای چی میگن بیرون نیاید.

ما با دردسر جهانی روبه رو هستیم. 

هیچکس جدی نمیگیره

.
بازم استوری اینستای بعضی احمق هاروببین که خوشحالن چه طوری مامورارودورزون یاتوی دیواریه عده مازندرانی ...

اره منم دیشب دیدم توی دیوار گذاشته بودن پراید ۱۵۰ تومن پلاک یه شهره شمالی نوشته بود جهت تردد در شمال

منم افسردگی گرفتم،همش دلم میخواد گریه کنم.ما از اونایی بودیم یه شب تو خونه بند نمیشدیم.به بهانه خرید یه چیز الکی هم میرفتیم بیرون،ولی الان واقعا دارم دیوونه میشم نمیتونیم از در خونه بریم بیرون از ترس،برا خرید مواد غذاییم که بریم باعجله ای و با ترس ولرز

دیگه تا چه حد واقعا

جاده چالوسو رفتنبا لودر خاک ریختن سرراه . راهو بستن.چ مردم الاغی داریم ما. باید دست زور بالاسرشون  باشه. دولت بدبخت چکار کنه اخه وقتی ی عده خر شدن ملتش 

.
خواهش میکنم عضو این کانال تلگرام باشید.  وقایع رو ببینید .خبرهارو دنبال کنید.  @mardomi_n ...

والا منکه بیرون نرفتم ،ولی به نظرم همه باید بهش عمل کنیم ولی کو گوش شنوا

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

1 فیلم و سریال 

2 بازی نوستالوژی مث منچ و اسم فامیل با همسرت

3 خوندن کتاب یا رمان

4 نت گردی 

5 تزئین آشپزی و خلق غذاهای تازه و عجیب ب سبک خودت

6 خونه تکونی

7 خلق و ایده های جدید برای 7سین 

8زنگ زدن و احوا پرسی به مخاطب هایی ک تو گوشیت دارن خاک میخورن و یادشون نمیکنی

9بازی انلاین

10 درست کردن کاردستی

11حل جدول

12 لاک زدن.

13 موهاتو ی جوری درست کن و شنیون باحال اختراع کن

14 موسیقی و رقص. ورزش

15پختن کیک. شیرینی و دسر 

16مدیتشین و یوگا

17 نگاه کردن به عکسای قدیمی و خاطره بازی

18دیدن دابسمش و کلیپ خنده دار

فعلا همینا انجام بده اگه بازم خواستی بگو

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
منم افسردگی گرفتم،همش دلم میخواد گریه کنم.ما از اونایی بودیم یه شب تو خونه بند نمیشدیم.به بهانه خرید ...

کی تموم میشه ینی تا کی تو خونه باشیم،خدایا خودت کمکمون کن

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

والا منکه بیرون نرفتم ،ولی به نظرم همه باید بهش عمل کنیم ولی کو گوش شنوا

همین الانی فیلم جدید گذاشته فگرکنم فقط زنش بود همراش.بردنش ی جای پرت.  باچه عمقی چالش کردن طرفو  روشم آهک میریزن.

حرفگوش نمیدن  عاقبتشون میشه این

.