2777
2789

اين كاربر زياد فحاشي ميكنه

الان ميااد همه رو ميبنده به رگبار😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بخاطر خودخواهی خودشون دیگران رو هم به دردسر میندازن این جماعت انگار لخت موندن، واجبه برن خرید

حالا از اونروز دخترم میگه چرا برای آلما(دخترعموش) لباس نو خریدن برای من نمیخری گفته بودی برام میخری حالا اونو موندم چجوری ساکتش کنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کدوم؟

استارتر

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

مانتو پارسیا با یه مانتو فروشی دیگه همین الانشم ۵۰ درصد آفه من تو اینستا دیدم

الان ک نمیتونم برم ان شاء الله برج 3

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
اين كاربر زياد فحاشي ميكنه الان ميااد همه رو ميبنده به رگبار😐

کی؟ 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
حالا از اونروز دخترم میگه چرا برای آلما(دخترعموش) لباس نو خریدن برای من نمیخری گفته بودی برام میخری ...

عزیزم اینترنتی بخر

من هرچی لازم بود اینترنتی سفارش دادم

به مخض دریافت هم ضدعفونیش کردم

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
ایرانی بتمرگ تو خونت ..اسی منظورم به همس حتی خودم

من  اهل وگاسم میرم بیرون

کرونا به هیجامم نیست 

خیلی ام شجاعم 😢😢😢😢😢

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
2790
2778
2791