2777
2789
عنوان

قطره اهن

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 25 پست

پسر مگکه اهن بهداشتو اصلا لب نزد بوش میخورد بهش بالا میاورد ی مدت ایروفیکس میدادم ک دیگه پیدا نکردم الان خارجی میخوره ۲۰۰تومن اسمش یادم نیست اما عکس خواستی میدم اهن میوه هستش خیلی خوشمزست روزی ۵سی سی ۱۸ماهشه واسه ۲ ۳ماهش بسته اما همونم به زور پیدا میکنم از داروخونه دکتر کریمیان تو تهران‌گیر میارم

محکم بشین دلم این دور اخره
من یه شیشه داره مخصوص قطره اهن با اب قاطی میکنم نصف قطره چکان  با یکم اب شب که خوابه میدم بهوره ...

نه نگرفت 

بعد از این که بهش قطره دادی بهش آب بده بهدم یه چیز خوش مزه مثلا چایی و نبات

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره چن روز دیگه باید شروع کنم هنوز پسرم شش ماهه نشده خریدم اما راستش پشیمون شدم تصمیم گرفتم اوایل ق ...

مگه قطره بهداشت سیاه میکنه؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
مگه قطره بهداشت سیاه میکنه؟؟؟

دندوناش و پاک کنی سیاه نمیکنه 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
آره ایرانی ها وحشتناک سیاه میکنن

آره ولی اگر نزاری رو دندونش بمونه سیاه نمیشه

من برا پسر بزرگم گرفتم همین که میدادم سریع بهش اب میدادم و میبردمش به مسواک زدن ولی دیدم داره سیاه م ...

منم از کسی شندیم حالا باز هرچی خودش میدونه