2789
کناریت چرا خط چشمشو اینجوری کشیده؟؟؟خوف کردم  خوشگلی

فک کنم فوتو شاپ کردن چشماش اونطوری شده چون کاملا غیر عادیه حالت چشم تا پایین اومده چشماش

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کناریت چرا خط چشمشو اینجوری کشیده؟؟؟خوف کردم  خوشگلی

فدات باش بهش میگم 😂

بیشتر قد و هیکلم تو چشمه 

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    
سانی تو همون سانی سابق هستی؟😆دوست پسرته؟بینیت خیلیییی قشنگ عمل شده قبلش چجوری بود؟

اره عزیزم خودمم

مرسی قربونت😍قبلشم کوچیک بود فقط نوکش افتاده بود😁😁😁

🎀در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد🎀 پیشاپیش ازت سپاسگزارم خدای بخشنده و مهربانم⁦🙏🏻⁩
فک کنم فوتو شاپ کردن چشماش اونطوری شده چون کاملا غیر عادیه حالت چشم تا پایین اومده چشماش

چشماش خیلی بزرگه 

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    

ایی جانم من مامانم برام سگ نمیگیره ولی نامزدم میخواد برام بخره اسمشو میگی بهم؟ 😍😍

فدای سگت بشم من مراقبش باش ترو خدا مخصوصا اگه تهرانین😔😔

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
ایی جانم من مامانم برام سگ نمیگیره ولی نامزدم میخواد برام بخره اسمشو میگی بهم؟ 😍😍 فدای سگت بشم من ...

ای جونم خدانکنه عزیزم 

بله تهرانم سگ خودم نیس سگ داداشمه ❤️😁

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️