2789
مدله یا عشقته؟ من نفهمیدم😌😌

دوست پسرم بود الان درحد احوال پرسی ازاحوال هم خبرداریم

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای مردم من از خندع😂😂😂😂😂😂😭😭😭😅😅😅😅😅

خخخخ خب چی بگم 😁😁😁

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
خدانکنه عزیزم ماشالا من اسفندد ود میکنم برات😍😍

مرسی عزیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اها این نزدیکه نگا چ خوبه 😂  خوشگله 😍

اره اخلاقشم خووووبه ولی من خر یکی دیگه رو دوست دارم ک مغروووره

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    

من عکس هردومونو میذارم بگین کدوم بهتریم

همی نالم که مادر دربرم نیست          ‌                          صفا و سایه او برسرم نیست                                       مراگر دولت عالم ببخشند                                          برابر بانگاه مادرم نیست

چلاااا😭 من همیشه دوست پسرام یا کسیا ک اطرافم بودن شبیه میمون بود واقعا چررا خخخ

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

عزیزم ایشالا بهم برسین😍😍یعنی ازدواج کنین

من دوست پسر نداشتم تاحالا😢

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد