2777
2789
عنوان

درخانه بمانیم

223 بازدید | 11 پست

ازتون خواهش میکنم توخونه هاتون بمونید مسافرت نرید خانوما خیلی میتونن تاثیر داشته باشن تامن میدونم خانوما هستن که ب اجبار شوهرا خانواده هاشون میکشن به مسافرت اصن خانوما خیلی میتونن روشوهراشون نفوذ داشته باشن ب عنوان ی مادر باید نگران حداقل بچتون باشید نرید مسافرت بزارید باهمدلی هم این بیماری رو ریشه کن کنیم چین تونست کنارباید چرا مانتونیم همیشه توهر صحنه ای آماده بودید پس تواین بحران که جون ادما درمیون چرا نیستید شمال جنوب همیشه هس دریا همیشه هس خرید لباس.. همیشه هس ولی سلامتی نه یه دست صدا نداره بزارید مسولین با تمرکز بهتر بتونن کارشون بکنن لطفا

بعد از تو هیچکس تکرار تونخواهد بود مادرم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط منتظر بودن شما بگی 😏اونا کار خودشون میکنن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

متاسفانه اکثر تهرانی ها شهرستانی هستن

و عید رو میرن شهر خودشون

کاش رعایت کنن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

ما از خونه بیرون نمیریم شبانه روز دارم دستامو میشورم و خونه رو میسابم.شوهرم میگه خب ویروس تو خونه کجا بوده ایتقدر دستات میشوری.حالا یه درصد فکر کن برم مسافرت.همه جیز عمومی و مشترک

فقط منتظر بودن شما بگی 😏اونا کار خودشون میکنن 

من برا سلامتی جون بچم شوهرم وظیفم دونستم که یبار بگم دیگ نمیدونم

بعد از تو هیچکس تکرار تونخواهد بود مادرم