2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 26 پست
ان شالله روز ب روز پررنگ تر بشه . علاعم هم داری؟؟ دوستان برای منم دعا کنین فردا میخوام بی بی بزا ...

اره دارم عزیزم ،ان سالله ک مثبت شه خبرشو بده فردا

خدایا لطفا تیکرم واقعی شه 🙏💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هاله را دیدم..بعد چند دقیقه هاله افتاد؟

دو تای اولی زیر سه دقیقه ، اینو من ده دقیقه اول حالت توهمی دیدم گفتم چشام داره اشتبا میبینه  بعد ک یساعت گذشت دیدم پررنگتر شد

علاعمت چیه گلم؟🧡 من دل درد. کمر درد . پهلو درد دارم

کمر درد تا دو روز پیش ، سینه هام تخمداتم تیر میکشه 

نافمم چند شب پیش تیذ کشید ، ترسحم نسبت ب قبل زیاده، 

دو تای اولی زیر سه دقیقه ، اینو من ده دقیقه اول حالت توهمی دیدم گفتم چشام داره اشتبا میبینه  بع ...

نه ببین فک نکنم بعداز چند دقیقه دیگه معتبر باشه 

باید تو فاصله ۳دقیقه ایی باشه فک کنم 

در بعضی مواقعه هم درست میشه من زدم اولش منفی بود یکساعت بعد مثبت شد و حامله نبودم

اگر خودتون میبینین خطه رو حتما هستی فک‌کنم‌کمرنگ‌بودنش مال اینکه اولاشه هرچی بیشتر پیش میره خطه پررن ...

اره عزیزم خودم میبینم ، دو تای اولی هم همینجوریه ،  مرسی از انرزی مثبتت، با اینک ندیدی اینطوری نظرتو گفتی ❤ اینجا بعضیا یجوری میگن منفیه انگار پدر کشتگی باهات دارن 😆

نه ببین فک نکنم بعداز چند دقیقه دیگه معتبر باشه  باید تو فاصله ۳دقیقه ایی باشه فک کنم  د ...

این درسته عزیز ولی دو تای اولو کجای دلم بذارم ک زیر س دقیقه هاله انداخت تا حالا اینجوری نشده بود

این درسته عزیز ولی دو تای اولو کجای دلم بذارم ک زیر س دقیقه هاله انداخت تا حالا اینجوری نشده بود

پس حتما بارداری خانومم مبارک باشه ان شاالله بسلامتی بدنیا بیاد پاقدمش براتون خیرو برکت داشته باشه