2777
2789

شوهر من نیس! کاش شکمو بود! 

تو دلم موند یه بار غذا درست کنم اضاف نیاد!

حتی اگه هیچی درست نکنم بازم اون هیچیه اضاف میاد

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
بابام  میگه سرساعت باید غذا خورد وگرنه معده داغون میشه😁

آخی مثل بابای منه که

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شوهرمن که نه حساسه نه بدغذا...همه چی میخورره خدارشکرحتی اگه یوقت غذاخوب نشده باشه..البته میگه هاولی طفلی میخوره ایرادنمیگیره....ولی ماسعی میکنیم زودبخوریم چون خونه پدریم عادت داشتیم ۸یا۹غذابخوریم ولی اونادیرمیخورن خانوادگی...درضمن دسپخت من درمقابل خانواده خودش خیلی بهتره..پس بخاطراینه حساس نیس

شوهر من گشنش باشه هيچی جلودارش نیس 

مثلا من از صبح قورمه سبزی میزارم ظهر ده دقیقه دیر تر برنجش آماده میشه میره نون پنیر میاره میخوره میره می‌خوابه😐😐😭

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...