2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این اسم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 42 پست
والا خالی خیلی بهتره 

عزیزم متوجه نشدین گفتم تو خواب بهم الهام شده ک باید حسین بزارم و خودم هم چون نظر کردم بایذ اسم حسین باشه 

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی ایکاش نذر که میکنین 

از اسم بچه که حق اون بچه بر گردن شماست مایه نزارین

منم خودم تهدید به سقط بودم

اما ازاسم بچم مایه نذاشتم.چون حق اونه

نذر کردم مثلا ظهر عاشورا نذری بدم

خدا را شکر 

مورد قبول خدا هم واقع شد

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
ن قشنگ نیست نمیدونم چرا فک کردین خدا بهتون بچه داد باید اسم امام روش بزارین شما یه اسم خوشگل روش بزا ...

عزیز دلم میخوایت ی اسم دیگه بزارم اما قبل اینکه حامله شم خواب قران و دیدم ک توش نوشته بود عذتی ب سرت میزنیم بهت پسر میدیم باید اسمشو بزاری حسین بعد من نظر کردم گفتم خدایا اکه حامله شم حتما اسمش و میذارم حسین اگه پسر بود بعد ک حامله شدم گفتم میذارم دو س شب پیش گفتم نمیزارم ک خوابیدم و خواب خیلی بدی دیدم تو همون حالت خواب داد میزدم ک یا امام حسین غلط کردم اسم بچم و میذارم حسین تو فقط شفاش بده بعد از خواب پاشدم و کلی توبه کردم ک میذارم ولی ترکیبی

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

منم حامله بودم اوایل بارداری بود خواب دیدم تو یه خرابه هستم یه صدایی بهم میگه اسم پسر تو بذار محمد طاها یا محمد امین

بعد که فهمیدم بمن پسره گذاشتم محمد طاها🥰🥰🥰

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

منم حامله بودم اوایل بارداری بود خواب دیدم تو یه خرابه هستم یه صدایی بهم میگه اسم پسر تو بذار محمد ط ...

خیلی خوبه ک خود خدا برا اسم بچت تصمیم میگیره یعنی ماها نشون شده ایم