2777
2789
عنوان

دورهمی خوش خنده ها😂😂😂همه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4639 بازدید | 326 پست
آقا من بلند میشم وایمیستم خیال همه راحت بشه 😂😂😂😂

هوا منو بگیر از رو کولت نیفتم اتفاقا جایی رو نمیدیدم ممنون دوستم😢😢😘😘😘😘

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوا منو بگیر از رو کولت نیفتم اتفاقا جایی رو نمیدیدم ممنون دوستم😢😢😘😘😘😘

😂😂😂😂😂😂😂

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
قصدم همینه پاهای من صاف شد توام باید صاف شی😂

نه بدرد نخور میشم😂

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
اوه چه خبره مگه کجا میخوای بری فقط دستاتو بشور 😂😂😂

🧼🧼🧼😓😓پوست دستام رفت

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

ﺍﺯ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ با یڪ اقاتماس میگیرن و ﻣﯿﮕﻦ : ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ اقا ﺟﻮﺍﺏ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ همسرتون ﺑﺎ یڪ نفر ﺩﯾﮕﻪ ﻗﺎﻃﯽ ﺷﺪﻩ !  ﺍﻻﻥ ﻣﺎ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯿﻢ خانم شما

ﺁﻟﺰﺍﯾﻤﺮ ﺩﺍﺭﻩ ﯾﺎ کرونا

اقامیگه : ﺧﻮﺏ ﺍﻻﻥ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ ؟

ﺩﮐﺘﺮ : ﺑﺎ همسرت ﺑﺮﻭ ﭘﺎﺭﮎ ﻭﻟﺶ ﮐﻦ ﺍﮔﻪ ﺍﻭﻣﺪ ﺧﻮﻧﻪ ﻓﺮﺍﺭﮐﻦ  😂😂😂

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
2790
2778
2791
2779
2792