2777
2789

عزیزم‌یه گربه افتاد واست نشون دهنده دوستهای به ظاهر دوست که فریب دارن میدنت و تو متوجه نیستی

لب باز افتاده به معنی اینکه کسی نصیحتت میکنه که باید حرفش و قبول کنی به نفعته

پرنده افتاده که ایشالا در مورد نیتی که کردی خبرهای خوشی در راهه

انگشت زدم ته فنجون یه انگشتر افتاد به معنی نامزدی و ازدواج حالا خودت یا از اطرافیان  خیلی نزدیکت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها اسب افتاده تو فنجون به معنی ارزویی که در دل داری  کفش هست اما کمی کجه خاستگار یا نامزد ...

مرسی خانم میشه .منم برات ایت الکرسی و صلوات میفرستم . فقط یه تفسیر کنید یعنی من یکی و یه طرفه دوست دارم یا یه نفر منو دوست داره؟ ارزویی که دارم روا میشه؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

برای نیلی.الان برای تو هم میگیرم عزیزم

گلم برا من نگرفتی . دهنم خشک میشه یه حس بدیه همه اش اب دهنم قورت میدم رفتم دکتر میگه از لحاظ علمی چنین  چیزی وجود نداره. بنظرت خشکی دهنم و حس بدی که دارم از مریضیه یا تلقین یا چشم خوردم   و ببین ازمون استخدامی اموزش و پرورش قبول میشم یا نه

...

[QUOTE=127334496]عزیزم‌یه گربه افتاد واست نشون دهنده دوستهای به ظاهر دوست که فریب دارن میدنت و تو متوجه نیستی لب باز ...[/QUOTEه

سلام میشه لطفا واسه منم فال قهوه بگیریدعزیزم.نیتم کردم.خیلی ممنون میشم گلم

گلم برا من نگرفتی . دهنم خشک میشه یه حس بدیه همه اش اب دهنم قورت میدم رفتم دکتر میگه از لحاظ علمی چن ...

عزیزم بیا جواب فالت

واست شمع افتاده واضح و نورانی به معنی اینه که به حاجتت میرسی و باید نزری که کردی سریع ادا کنی.

ستاره افتاده واست مقام و منطلت و شانس و خوشبختیه .انگشت زدم ته فنجون یه قو افتاد قو دوستی و ایمان قوی زندکی بی دغدعه و اروم.

عزیزم بیا جواب فالت واست شمع افتاده واضح و نورانی به معنی اینه که به حاجتت میرسی و باید نزری که کرد ...

در ضمن به نظر من حال بدی اگه داری تلقینه و همششش از استرسه.اگر اعتقاد داری و کسی دور و برت بلده واسه خودت تخم مرغ بشکونی خوبه

عزیزم الان واسه تو هم میگیرم .

جواب فالت عشقم

یه چتر افتاده تو فنجونت به معنی اینه که از طرف نامزد شوهر منظور مرد زندگیت مورد خشم و غضب قرار میگیری ولی محافظت میشی به معنی محافظت در برابر مشکلات یه ادم افتاده که دستهاش بالاس در حال دعا کردنه یعنی یه نفر همیشه دعات میکنه و اون یه زنه.

کوه های پشت سر هم‌افتاده رشته ای به معنی اینه که مشکلات پشت سر هم داری کوه ها سفید هستن یعنی از مشکلاتت رد میشی

انگشت زدم به نیتت ته فنجون یه شتر بزرگ افتاد با دو کوهان به معنی برکت و ارث هست .

دعام کن بچه هام و خودم و ممنون.😘

مرسی خانم میشه .منم برات ایت الکرسی و صلوات میفرستم . فقط یه تفسیر کنید یعنی من یکی و یه طرفه دوست د ...

عزیزم چون فال و تو گرفتی یعنی به نیت تو بوده یعنی تو یه نفر و دوست داری ولی یک طرفه اس حالا این یعنی یا اون طرف نمیدونه یا اگه دوستی نامزدی داری اون اندازه ای که دوسش داری دوستت نداره.ارزویی هم که داری بعله روا میشه

عزیزم چون فال و تو گرفتی یعنی به نیت تو بوده یعنی تو یه نفر و دوست داری ولی یک طرفه اس حالا این یعنی ...

مرسی❤

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی