2777
2789
عنوان

چرا دولت تعطیل کرده ملت ریختن شمال 😐😬😡

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 65 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون هر کی تو این اوضاع میره شمال یا خرید از بی فرهنگی و بی شخصیت بودن خودشه حالا میاد پز میده که رفتم بازار و شمال هیچی هم نشد بابا شما جون خودتون و عزیزاتون براتون مهم نیست اما با جون مردم بازی نکنید.

به خدا من اصلا درکشون نمیکنم 

مامانم تهرانه خودم مشهد طفلی تنها مونده کلافه و افسرده ست باز هم نمیرم پیشش حتی گفتم عید هم نمیام با اینکه دلم براش پررررر میزنه 

ولی این ملت فهیییم راه افتادن شمال !!!!

یکی دیگه از آشناها امروز از مشهد رفت قشم!!!!! چی بگه آدم

میگن حداقل تو ویلامون باشیم بهتره تا خونه!! استدلال خواهرشوهرمه که هفته بعد میخوان برن تا بعد عید

خب دیگه امثال همینا شمال رو هم آلوده کردن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

واقعا متاسفم براشون این خودش حق الناس... 

یه عده خودشون تو خونه زندانی کردن تا شر این کرونا کنده بشه یه عده هم با مسافرت های غیر ضروری دارن به همه جا میبرن و جان مردم به خطر می ندازن. با این وضعیت تا یه سالم تموم نمشه این ویروس لعنتی

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
نفرین بر میگرده ها حواستون باشه 

ما آمایها به قدر کافی گرفتاری کشیدیم سر ترافیک هراز و اینا... الانم ویروسوتا پخش نکنن ول نمیکنن ما خودمونو قرنطینه نکردیم که با بی فکری افراد دیگه گرفتار شیم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
میگن حداقل تو ویلامون باشیم بهتره تا خونه!! استدلال خواهرشوهرمه که هفته بعد میخوان برن تا بعد عید

انشاا... تا بعد عیدم نمیتونن برن چون مسیرهای ورودی رو بستن

دل مرنجان! که ز هر دل به خدا راهی هست...