2777
2789
عنوان

جهزیه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 53 پست
گاز و یخچالت چه رنگیه با اونا ست کن

گازم مشکیه رومیزی یخچال و لباسشویی و ظرفشوییم نقره این

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مامانامون جهیزیشون سفید بود دیگ🤨 نقره ای بگیر

🤣🤣از اون سفیدا که نه استیل سفید

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
من ۹سال پیش مشکی نقره ای گرفتم هنوز مده خیلیم شیک اورانوس چیه

سرویس اورانوس دیگه نمیدونی؟

سرویس اورانوس دیگه نمیدونی؟

من سرویس اورانوس نقره ای گرفتم ولی یکم از برقیام روشن تره 

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩

اگ یخچال و لباسشوییت سفید باشه ولی ابمیوه گیری و ... استیل مشکی چی میشه؟

بده بنظرتونننن🤔

نور به قبر بروسلی بباره مرحوم یچی میدونست چینیارو مثل سگ میزد😑😂اینایی که تو اینستا پرنسس بابا هستن اگه باباشون پسورد گوشیشونو بفهمه میشن مرحومه مغفوره بابا😬ختم بابابزرگم کسی نوار قران پیدا نمیکرد من یه نوار قران از مدرسمون داستم دادم بهشون وسط گریه زاری ملت یهویی گفت: درس شانزدهم😐😐از جنتی عاجزانه تقاضا دارم به نوه و نتیجه های ما و نسل های بعدی بگه که چه مصیبت ها برما گذشت تو این سالها که زنده بودیم😓  خوب شد من زمان های قدیم نبودم وگرنه با این حجم از بدشانسی تیر آرش کمانگیر صاف میومد میخورد به چشم من   پسره دور بازوش از انگشت کوچیکه من لاغرتره بعد استوری گذاشته: " درقلمرویی که حکومت میکنم ملکه تا ابد تویی" سلطان یکم جمع تر بشین ما هم جا بشیم😑  علائم کرونا دقیقا مثل زمانیه که خانومتون داره گوشیتونو چک میکنه:کوتاهی و تنگی نفس،احساس ضعف،سردرد،عرق سرد،تب، دل درد های آنی و سرفه شدید خشک هنگامی که سوال ازتون میپرسه و مجبور به حرف زدن میشید🤣
من ده سال پیش نقره ای گرفتم اشتباه نکن سفید بگیر هم قشنگتره هم کمتر لک میشه

واقعا لک میشه؟ با اینکه پاک کنی ؟

چند نفر دیگه هم همینو گفتن

اگ یخچال و لباسشوییت سفید باشه ولی ابمیوه گیری و ... استیل مشکی چی میشه؟ بده بنظرتونننن🤔

اگه همه ست باشن خوشگلتره

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩