2777
2789
عنوان

مادرشوهرم توی اتاقم نماز خوند😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 137 پست
خخخخ 😁😁 ایشالا زود خوب میشی

مررسی ایشالا😁😁

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
فقط عکس پروفایل استارتر بدجوور رو مخمه... اگه سلیقه ت اینه خیلی منفی شدی بخدا

نه بابا گذاشتم فام باشه.جدی فکرم خیلی درگیره.آخه یبارم درباره موکل حرف میزد با من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مادرشوهرم اصلا آدمی نیست که نماز بصورت مرتب بخونه.گاهی میخونه

عزیرم حلو روی شما که نمیخونه که بدونی مرتب میخونه یا نه

بعدشم احساس میکنم خودت به سحر و جادو اعتقاد داری و بخاطر همین میترسی

من خانواده شوهرم به شدت به سر کتاب و این چیزا اعتقاد دارن ولی من چون هیچ اعتقادی ندارم رومم هیچ اثری نداره

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
سرما خورده بردن دکتر 😐

بنده خدا😊😊😊😊

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
واقعا؟😂😂😂 براش بفرست ؛بهرام که ویروس می گرفتی همه عمر...دیدی که چگونه ویروس بهرام رو گرفت؟😂😂😂

اییی جانم خخخخ خندونیم😁😁😁😁🙈🙈🙈

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

تاپیکاتو خوندم مطمعن شدم باید بری پیش روانشناس/:

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

بچه ها چرا دارین منو میخورین؟تایپک قبلی رو بخونین من همانم که مادر شوهرم گیر داده بچه دار بشو به شوهرم یاد داده اگه نشد این ماه بندازش بیرون از خونه.آخه همچین آدمی چجور میتونه انقدر خیرخواه باشه که برای من نماز شکر بخونه

نه بابا گذاشتم فام باشه.جدی فکرم خیلی درگیره.آخه یبارم درباره موکل حرف میزد با من

عزیزم ما که شخصیت و نمیشنلسیم،بنظرم تو خودت بهتر میدونی منظورش چی بوده

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
جدی میگی؟خدا کنه.

بله عزیزم. ما عروسامون تا میبینن پدر و مادر داماد شروع میکنه تو خونشون نماز خوندن بال قیافشون اینجوری میشه☺🤑

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)