بچه بیاین لطفا.من دیشب تولدم بود و برای اولین بار بعد از عروسی مادر شوهرم و خانواده اومدن خونمون.مادرشوهرم تا اومد رفت وضو گرفت چادر نماز سرش کرد رفت توی اتاق خابم شروع کرد نماز خوندن خیلی عجیب بود برام اگه نماز یومیه بود چرا خونه خودش نخوند اگه یومیه نبود پس چی بود؟بنظرتون سحر و جادو میتونست باشه؟توروخدا نظر بدین ببینم ببینم یا واقعا مشکوک بود کارش
1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
واقعا؟😂😂😂 براش بفرست ؛بهرام که ویروس می گرفتی همه عمر...دیدی که چگونه ویروس بهرام رو گرفت؟😂😂😂
اییی جانم خخخخ خندونیم😁😁😁😁🙈🙈🙈
1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
بچه ها چرا دارین منو میخورین؟تایپک قبلی رو بخونین من همانم که مادر شوهرم گیر داده بچه دار بشو به شوهرم یاد داده اگه نشد این ماه بندازش بیرون از خونه.آخه همچین آدمی چجور میتونه انقدر خیرخواه باشه که برای من نماز شکر بخونه
نه بابا گذاشتم فام باشه.جدی فکرم خیلی درگیره.آخه یبارم درباره موکل حرف میزد با من
عزیزم ما که شخصیت و نمیشنلسیم،بنظرم تو خودت بهتر میدونی منظورش چی بوده
خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤