2777
2789

فقط اینقد بی فکرن ب فکر خوشی خودشون بودن حالا ک تموم شد بجای برخورد صحیح با مشکل و اموزش درست و دور کردن استرس 

اینقد ترس و استرس دادن ب ادم‌ک بجای راهکار درس اکثرا از راهکار نادرست استفاده میکنن

اینقد مردم چند گروهی شدن ک یکی میگ راست یکی مگی ن دروغ یکی میگ بابا چرت یکی میگ همش سیاست مردم از جونشون سیرن دیگ 

گوشت و تهران کردن کیلوی ۱۱۰ فکر کنم بعد مردم مجبورن برای دوره قرنطینه خرید کنن

اینقد هرکی هرکی هرکسی به خودش اجازه میده افکار غلط و رعب انگیز خودشو هرجایی ک دلش خواس بیان کنه و جلب توجه کنه و تو محیط پخش کنه ما از اجر اول اشتبااااهیم قوبل کنیم

ای کاش از اول مرز ها رو میبستن ای کاش وقتی دیدن تو قم مبتلا به کرونا هست ، قم رو قرنطینه میکردن😭

فدات شم ۸۵ تا کشور درگیرن ، این ویروس اول و اخر میومد ، شعور خودمون ، درک خودمون پایین اومده دولت مسافرت رو منع نکرد ، من چرا سرازیر شدم توی جاده توی این وضعیت یه چیزایی رو دیگه باید قبول کنیم دست خودمون و کار خودمونه ، بخدا ممنوعم کنن ، یه عده شده تونل بکنن اما لج میکنن و میرن.

مضافا بر اینکه اگر تحقیقات علمی در مورد کرونا رو پیگیری کنید ، چین عملا اظهار کرد قرنطینه کردن هیچ جوابی نمیده و خودشون هم ناراصی بودن و نتیجه نگرفتن ، 

سلام😊 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولش از قم شروع شد 

یادمه همون روزای اول میخواستن قم رو قرنطینه کنن اون سعیدی تولیت حرم اجازه نداد

به خاطر استدلال های مسخره از قرنطینه قم جلوگیری کردن حالا که الان ویروس همه جا پخش شده تازه میخوان قرنطینه کنن

هر کسی به این ویروس مبتلا میشه یا میمیره گناهش پای این اقایون قم نشینه

رامسر  چون نزدیک گیلانه از سمت گیلان قرنطیه شده اونم فعلا ازمایشی خدا به من رحم کن رامسر هستم اواخر بارداری شاید زایمان زود رس اینجا هم امکانات نداره کجا برم ....

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

الان قرنطینه کردن چه فایده ای داره. اون موقع که باید قم قرنطینه میکردن، نکردن و کل ایران آلوده شد

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
دوستان این ویروس از اول بهمن بوده  قرنطینه چی کشک چی بیست و دو بهمن نمیتونستن ؟! روز انتخابا ...

واقعا که وقتی حکومت دست یه عده پیر مرد .‌ملا باشه حال وروزمون بهترازاین نمیشه یکی نیست بگه آخه اینا چی از مملکت داری سرشون میشه 

حالا چین به کنار لااقل شهر قم رو قرنطینه میکردن که کاربه اینجا نمیکشید

قبل از اینکه به قم برسه تهران  رو مبتلا کرده بود و چند تا از شهرهای شمال رو ...

اما در قم که با از دست دادن جان دو نفر اونوقت تازه فهمیدن که چه شده... 

کاش از همون اول پیشگیری میکردن و نمیگذاشتن از چین# به ایران برسه 😢

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ابادانم تمام مغازه ها بستن تا ۲۵م

وضعیت قرمزم اعلام کردن

اما تا دلتون بخواد مسافر از تهران و اصفهان اومده 😐

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
کاش بندرعباس هم قرنطینه بشه

آره واقعا مسافر زیاد میاد ما که از خونه بیرون نميايم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
واقعا که وقتی حکومت دست یه عده پیر مرد .‌ملا باشه حال وروزمون بهترازاین نمیشه یکی نیست بگه آخه اینا ...

درست بشو نیس عزیزم همین الانم ی عده میریزن سر من و شما و اون تعداد موافقمون 

بعدم تا مردم ما بخوان هیچی قابل تغییر نیس 

وقتی همین هفته هنوز سفر زیارتی داشتیم هنوز ک هنوز جاده کرج چالوس ترافیک ... بعد میان ادعای روشنفگری میکنن ک خودقرنطینگی کنیم 

خب اخه ادم چی بگه جط حرص زدن جز جِز زدن خانواده مشکل اقتصادی کم بود اینم اصافه شد بی فکر بی سیاست  بی منطق ...

قبل از اینکه به قم برسه تهران  رو مبتلا کرده بود و چند تا از شهرهای شمال رو ... اما در قم که ب ...

این بیماری هر کاری میکردن بالاخره به ایران می رسید همه دنیا رو گرفته ولی اگه همون اول قم رو قرنطينه میکردن خیلی کمتر مبتلا میشدن زودتر شرش کنده میشد 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن