2777
2789

بابا بس کنید دیگه تورو خدااااا 

همش کرونا کروناااااا 

بقران ب پیر ب پیغمبر خودمون هم ماهواره داریم 

هم تلوزیون داریم 

هم رادیو داریم   

همه خبرا رو هم  مو ب مو دنبال میکنیم  

از همه چیم معطل هستیم  

من هی قبل کرونا با دوتا بچه  قرنطینه بودم  چ برسه ب الان ک کرونا اومده 

چ زنیه بهداشتو تا حالا دعایت نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟مگه این نیست چ الان چ قبل ها  یکسره در حال تمیزی هستیم خود من از صبح تا شب در حال بشور بسابم  21 سالمه دستام عین پیر زنا شده  دیگ نرم کننده ابرسانم حوابگو نیست 

دیگه نیازی نیست ایتجا یه عده معلم اخلاق شین 

اینور میرم کرونا انور میریم کرونا  فاز سایت خیلی منفیییییه  من  با حفظ نکات بهداشتی و قرنطینه ک هستم گاهن یادم میره ک کرونا هست لبم ب خنده وا میشه نیام اینجا عین میت میشم میخابم خاب کرونا میبینم میگم نکنه گرفته باشمو خبر ندارم بچهامو چی کنم  مادر پدرم چی  فقط بخاطر برخی از تاپیکهای حال بهم زن 

اگ میخاید چیزیو اطلاع رسانی کنید ک واقعا مهمه یه تاپیو تخصص بدین دوستانو تگ کنید  مطلبی راجبش هست و علائمی خدای نکرده دارین نیاز ب راهنمایی دارسن اونجا  مطرح کنید ن اینکه  از 50 تاپیک 55 تاش کرونا باشه 

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55

حالا یکی تاپیک زده بود طلبکارانه ک شماها ب چ حقی تاپیک مادرشوهرو عکسو خنده میزارین حتما شعور ندارین ک نگران کرونا نیسینو همه تاپیکا باید کرونا باشنو...  اصن مدافع حقوق خفاش بود لعنتی

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اينكه خوبه باز برو تو تاپيك شهاب سنگ كلا نااميدت ميكنن همش انرژى منفى 😔

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
حالا یکی تاپیک زده بود طلبکارانه ک شماها ب چ حقی تاپیک مادرشوهرو عکسو خنده میزارین حتما شعور ندارین ...

😂😂😂😂😂😂😉اه توروخدا ببیین  کروناهم نداشته باشی از دست این همه استرس  

اعصاب خوردی برا  طرز فکر یه افراد  سکته کنی بمیری

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55
😂😂😂😂😂😂😉اه توروخدا ببیین  کروناهم نداشته باشی از دست این همه استرس   اعصاب خوردی بر ...

انگار سوپ خفاشو این اختراع کرده بود اصن

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
موافقم هعی تاپیک میزنن خبر خوش درباره کرونا همشم شایعس یا خودمون شنیدیم😑😐

این دلخوشیای الکیم بس ادمو داغون میکنهبزارین 1 ساعت فراموشش کنیم 

اگ بزارن  ثانیه یه تاپیک کرونا میبینیم 

اينكه خوبه باز برو تو تاپيك شهاب سنگ كلا نااميدت ميكنن همش انرژى منفى 😔

اونکه اصن به زمین نمیخوره از کنارش رد میشه😒

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
حالا یکی تاپیک زده بود طلبکارانه ک شماها ب چ حقی تاپیک مادرشوهرو عکسو خنده میزارین حتما شعور ندارین ...

الکی🤤🤤🤐

مردم عشق گریه و مصیبت شدن

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)
اونکه اصن به زمین نمیخوره از کنارش رد میشه😒

اونجا دوستان كارشناس نى نى سايت تشخيص دادن كه ميشه نشونه آخرالزمانه 🤨🤨

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊