2777
2789
عنوان

قضیه جدیه😭😭😭🤤🤤🤤🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 42 پست
آخه چرا میگه هیچی نیست خب اگه واقعیتو بگن که بهتره.مردم دیگه جرات نمیکنن بیرون برن

همینو بگو واقعا. اینجورم ک پیداش اوجش الانه تا اواسط فروردین والا من شنیدم ۶۰ درصد تهران میگیرن تا اونموقع البته در حد شایعس نمیدونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هی رعایت کنیم  باز مردا هی میرن بیرون و اینا دیگه دستم پوستش کنده شده با شوینده و الکل من کاشکی ...

ان شالله واسه اونا هم فکری می کنند از همین حالا سعی کنید بیشتر خرید ها رو انجام بدید که تو عید مجبور نباشید بیرون برید

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
ان شالله واسه اونا هم فکری می کنند از همین حالا سعی کنید بیشتر خرید ها رو انجام بدید که تو عید مجبور ...

خرید مگه خوراکی من که هیجی واسه عید نگرفتم خدا حلال کنه ی کفش سفارش دادم اینترنتی بیارن واسم از خونه تکون نخوردم ..

خرید مگه خوراکی من که هیجی واسه عید نگرفتم خدا حلال کنه ی کفش سفارش دادم اینترنتی بیارن واسم از خونه ...

آ ره ما هم فقط خوراکی اونم چیزایی که موندگاریش بیشتره و فاسد نمیشند حتی نونم کم کم میخرم خشک میکنم عیدم شهرمون نمیریم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
تا شماها از خواب ناز بیدار شید و رعایت کنید نصف ایران گرفتن 

بعضیا پست شدن ولی دور از جون این جمع ی کلیپ دیدم ی زنه ای  کرونا داشت خودش و میزنه ب دیونگی تا بیان دورش وقتی دورش جم میشن تف میندازه تو صورت یکی اون یکی رو بوس میکنه و الفرار 😐

آ ره ما هم فقط خوراکی اونم چیزایی که موندگاریش بیشتره و فاسد نمیشند حتی نونم کم کم میخرم خشک میکنم ع ...

راستی من نمیدونستم میگن  نونو تا میخرید اصلن همون لحظه مصرف نکنید بزار فریز شع بعدش بیارینش باز داغش کنید که اگه نونوا مشکل داشت برطرف بشه این مدلی

عزیزم ن خودم روان شناسم حرفتون کاملا درسته ولی مثل این میمونه که با چاقو دستت و ببری بعد بگی ایمان دارم نمیگیرم بهترین کار تو خونه موندنه  متاسفانه ما همیشه فکر میکنیم اتفاق ها همیشه برای دیگرانه

2790
2778
2791
2779
2792